Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Seyhanlılara bugüne kadar hiçbir dönemde uygulanmayan bir müjde verdi. Seyhan Belediyesi Kurban Bayramı’nda vatandaşın kurbanlığını ücretsiz kesecek.

Kurban Bayramı 24 Eylül 2015 Perşembe günü başlayacak. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bugüne kadar kurban satış yerlerinin tanzim edilmesi ve kurban kesim noktalarının belirlenmesi hizmeti veren belediyenin ilk kez bu yıl bir yenilik yapacağını açıkladı.


“Vatandaşlarımız kurbanlarını belediyemizin belirleyeceği noktalarda ücretsiz olarak kestirebilecekler” diyen Başkan Karalar, “Bu sayede ekonomik anlamda güçlükler yaşayan vatandaşlarımızın zaten zorlukla alabildiği kurbanları için bir de kesim bedeli ödemesinin önüne geçmeyi planlıyoruz” dedi.

Seyhan Belediyesi Kurban Bayramı’nda vatandaşların kurbanlıklarını ücretsiz keseceği noktaların adreslerini önümüzdeki günlerde gerek sosyal medya hesaplarından ve gerekse yaygın ve yerel medya organları aracılığıyla duyuracak.