Seyhan Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Feke ve köylerinde “Buraları hep birlikte elbirliğiyle kalkındıracağız” dedi

Millet İttifakı’nın Feke Belediye Başkan Adayı Özdoğan Atasever ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Zeydan Karalar’a vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. İlçe merkezinde ve köylerinde halkın coşkusu ile karşılanan Başkan Zeydan Karalar, coşku ve kalabalığın 31 Mart’ın sinyalini verdiğini ve seçimi kesin kazanacaklarını vurguladı.

KÖYLÜMÜZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Belediyeciliğin asfalt dökmek ve temizlikten ibaret olmadığını, bir belediye başkanının da bunlarla övünmemesi gerektiğini belirten Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

“Belediye Başkanlarının asli görevleri vardır. Hiç bir belediye başkanı bunları yaptım diye övünmemelidir. Halkına daha fazla hizmet üretmelidir. Biz Seyhan’da 25 yılda yapılanların 5 katını 5 yılda yaptık. Belediye başkanlığı demek halkının yanında olmak halkının her sorununa el uzatmaktır. Seyhan’da kısıtlı bütçelerle yaptığımız hizmetlerin çok büyüklerini Büyükşehir’de gerçekleştireceğiz. Hiç bir köyümüzdeki ilçemizdeki yurttaşlarımızı çamurlu yollardan geçirmeyeceğiz, susuz bırakmayacağız. Bunların yanında da sosyal belediyecilik anlayışımızla her zaman yanınızda olacağız. Kooperatifçiliği hayata geçireceğiz ve hiç bir köylümüzün ürününü yok pahasına sattırmayacağız. Kooperatifçilik sayesinde hem köylümüz hem de tüketicimiz kazanacak” dedi.

ESNAFI TEK TEK GEZDİ

Feke’de esnafı tek tek gezen Başkan Zeydan Karalar ile Feke Belediye Başkan Adayı Atasever Türk Bayrağı dağıttı. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Başkan Zeydan Karalar, 1 Nisan’dan itibaren Feke’nin unutulmuşluğuna son vereceklerini ifade etti.