Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ilçelerdeki vatandaşlarla buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Kozan ve Feke’ye adeta çıkarma yapan Tümer, yaylalardaki vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kozan’a bağlı Göller Yaylası’ndaki programının ardından Akçaluşağı, Tokmanaklı, Çulluuşağı ve Horzum, Feke’ye bağlı Tapan ve Paşalı’da halkla buluşan Tümer, “CHP, herkesin partisi. Sosyal demokrat bir partinin bireyleri olarak halkımızın sorunlarına samimiyetle eğilmeye çalışıyoruz” dedi.
CHP Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu, CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk, CHP İl Başkan Yardımcısı Hacı Ali Mülazımoğlu, CHP Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Şehir Plancısı Ulaş Çetinkaya, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Karaoğlu, CHP Kozan Gençlik Kolları Başkanı Burak Cem Barış ve Kozan İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretlerde, vatandaşlar ülkenin geleceğinden duyduğu kaygıları dile getirdi. 

“ÜLKEMİZİ KORUMAK BİRİNCİ GÖREVİMİZ”
CHP’nin ülkenin birlik ve bütünlüğü için açık bir tavır takındığını ifade eden Tümer, “Ülkemizde darbelere de baskılara da geçit vermeyeceğiz. Demokrasi kavramının sadece çoğunluğun sesi olmadığı da artık idrak edilmeli” diye konuştu.
CHP’nin ulus bütünlüğü, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet yaşaması için politikalar ürettiğini dile getiren Tümer, “Ülkemizi, devletimizi, halkımızı koruyup kollamak bizim birinci görevimizdir” ifadelerine yer verdi.

Tümer, Kozan ve Feke’de evlere konuk olurken, mahalle muhtarları, esnaflar, kahvehane sakinlerinin yanı sıra Göller Yaylası Güzelleştirme Derneği Başkanı İsmail Seğmen ile Akçaluşağı’nda karşılaştığı Yüreğir Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Akyürek’le de bir süre sohbet etti.