Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye’de toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren önemli kararların tek bir kişinin inisiyatifine bırakılamayacak kadar değerli olduğunu vurguladı. CHP Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve eski Buruk Belediyesi Başkanı Halil Acar’la birlikte Sarıçam Buruk’taki İstiklal ve Cumhuriyet Mahallesi'nde hemşehrileriyle bir araya gelen Tümer, sorunları ve çözüm önerilerini konuştu.
BURUK’TA SU SORUNU VAR!
Buruk bölgesindeki birçok mahallenin su sorunu yaşadığına dair şikayet alan Tümer, 6 bine yakın nüfusa sahip ve 35 bin nüfuslu mülteci kampına hitap eden bölgedeki su sorunun giderilmesi için yetkililere duyarlık çağrısı yaptı.

“CUMHURİYET KAZANIMLARINA SAHİP ÇIKALIM”
CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında ülkenin çağdaşlığı, huzuru ve güveni için mücadele verdiğini kaydeden Tümer, “Atatürk ve silah arkadaşlarının binbir emek, zorluk, dram ve gözyaşıyla kurduğu Cumhuriyet devrimlerine ve kazanımlarına hep birlikte sahip çıkmak zorundayız. Vatandaşlarımızın geleceğe dair umut beslemesini istiyoruz. Çocuklarımızın müreffeh bir Türkiye’de yaşamasını arzu ediyoruz” diye konuştu.
CHP’li Tümer, 24 Haziran 2018 Pazar günü tüm vatandaşların sağduyulu hareket ederek kendi geleceklerinin ipotek altına ilanmasına izin vermeyeceklerini sözlerine ekledi.