Büyüğümüz, serdarımız, hakanımız, hünkârımız, millet-i paryanın son duayeni devletli liderimiz! Önümüze düşüp nakaratını milyonlarca kere tekrar ettirdiğiniz gibi, siz ne yapacağınızı bilirsiniz liderimiz.

Hani çözüm süreci için ne gerekirse yapacağız diyenleri sevenler var ya, PKK’ya tavizde sınır tanımazların, hani millet ve vatana kör bakan hainlerle masa kurup, baldıran zehri olsa tepeme dikip içerim diyenlerin sevenleri var ya, işte onlar şimdi sizi de başlarına taç etmişler, sizi de ölürcesine sevmeye başlamışlar liderimiz. Hal bu iken, siz ne yapacağınızı bilirsiniz liderimiz.

Hani 400 milletvekillini verin bu iş huzurla bitsin dedikten bir gün sonra, tamı tamına 146 gün boyunca çetin kabir azaplarına eş, dünya azaplarını milletimize reva görenleri sorgusuz sualsiz sürekli sevenler var ya, şimdi onlar sizi de kudurmuşçasına taltif eder oldular liderimiz. Vaziyet böyle iken, siz ne yapacağınızı bilirsiniz liderimiz.

Şimdi dünyanın dört bir yanındaki Türkmen illeri düştüğümüz durumdan mütevellit mahzun ve müteessir haldedirler liderimiz. Anadolu semaları şimdi simsiyah bulutlarla kaplanmış durumdadır. 4000 yıllık bir millet son demde dermandan iğdiş edilmek istenmesini içine sindirememektedir liderimiz. 100 binlerce yiğit vatan evladı gözyaşlarını yüreklerine akıtmakta, için için gözyaşı dökmektedirler. Dün sizinle beraber yürüyenlerin çok büyük bir bölümü ortada giden yanlışları size iletebilmek için sandığı bile sesleri eylediler, namusları bildikleri oylarını bile dilleri saydılar. Sizinle, sizin en muarızınızı aynı kefeye koyup, “reislerimizi Allah daim etsin" diyerek teneke ve kına dualarına çıkanların miktarı, yoldan sapanların sayıları her geçen gün ziyadeleşmektedir liderimiz.

Anlayacağınız milletçe ahvalimiz hüzün ve keder üzeredir liderimiz. Şimdi medeniyet obamıza, atalarımızdan miras aldığımız yakutlardan değerli ecdat otağımıza saksağanlar, guguk kuşları ve baykuşlar dadanmışlardır liderimiz. Şimdi yuvamıza bin bir suratlı yabani kuşlar tünemeye başlamışlardır liderimiz. Durum böyle iken, siz ne yapacağınızı bilirsiniz liderimiz.

Hani, Kanuni kimden ve ne için teslim aldı vazifesini? Hani, daha yaşı devleti temsil için yeterince genç ve müsait iken, Sultan II. Murat Han, İlayı kelimetullah sancağını ne için teslim etti Sultan Fatih’e?

Hani, 2200 yıl önce Tuman Yabgu Türk birliğini berhudar kılmak için bayrağı ne için teslim etmiştir yerkürenin güçlü kağanı Mete Han’a?

 

Anadolu illeri bağrında nice aslan kuzuları barındırmaktadır liderimiz. Bizim iller sade sizlerden mürekkep de değildir liderimiz. Madem bayrak miğferi yeterince eğilip - büküldü, siyasi muarızlarınız ise, madem sizin o koltukta oturup - durmanızdan bu kadar hoşnut ve memnunlar, baş muhalifleriniz dahi sizin liderliğinizden gülüp - oynayacak, göbek atıp zil takacak ve halaylara duracak kadar bahtiyar olmaktadırlar. Tarihin böyle bir dönemecinde Türk milletine yeni ufukları tayin etmek ve bir bayrak değişimini icra eylemek için siz ne yapacağınızı bilirsiniz liderimiz.

 

Fahrettin Korkmaz