Hadi, 7 yıldır İl Müdürü olarak görev yaptığını, 316 spor kulübünün yanı sıra 100 bini aşan lisanslı sporcuyla 60 branşta faaliyet gösterildiğini,  kentte önemli spor tesisleri kazandırdığını, kent merkezinin yanı sıra, ilçe, belde ve köylerde bile semt sahaları, açık voleybol, basketbol sahaları yaparak halkın hizmetine sunduklarını kaydetti.

Yeni sezonda kullanılacak olan 21 tesisin, çimlerinin bakımı, yabani otların temizlenmesi,  diğer mekanların bakım, onarım, boya, badana ve soyunma odalarının yenilendiğini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“21 Eylül Cumartesi günü Süper Amatör Küme futbol karşılaşmaları törenle başlayacak. Bu sezon kent merkezinde ve ilçelerimizde okul ile amatör maçların oynanması için Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi’nin de düşüncelerini alarak koordineli bir şekilde resmi maçların yapılacağı 21 stadı hazır hale getirdik. Güvenlik için tüm tel örgülerin kontrolden geçen statların sezona hazırlanmasında il müdürlüğü çalışanları mesai kavramı düşünmeden özverili davrandılar.  Amatörlerin sağlığını ön planda tutarak çim ve çağdaş tesislerde oynamalarını sağlayacağız. Valimiz Hüseyin Avni Coş da amatörlere çok önem veriyor. Yeni sezonun fair play kuralları içinde, kavgasız ve kazasız geçmesini diliyorum.”

-MAÇLAR 21 TESİSTE GERÇEKLEŞTİRİLECEK-

Okul ve amatör maçlar şu statlarda yapılacak:

Gençlik, Kayhan Kaynak Kardeşler, Muharrem Gülergin, Ali Hoşfikirer, Ceyhan, Kozan İsmet Atlı, Hadırlı, Gençlerbirliği, Peyami Safa Maracı, Abdioğlu, Salbaş, Hurşit Karslı, Baklalı, Karaisalı, Aladağ, İmamoğlu, Pozantı, Karataş, Feke ve İncirlik