Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, galibiyetten dolayı duyduğu memmuniyeti dile getirdi. Başkan Pekar, “Öncelikle herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Geçtiğimiz hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık. Eksiklerimizi görüp kapattık ve bu hafta seyircimiz önünde galip geldik. Bugün bayram tatili olmasına rağmen Adanalı sporseverlerin maça ilgisi çok büyüktü. Menderes Spor Salonu’nu dolduran hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyetten dolayı teknik ekipteki arkadaşlarımı ve sporcularımızı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

ADANA ASKİ SPOR’DA 9 OYUNCU SAYI BULDU

Adana ASKİ Spor’un en skorer oyuncusu 19 sayı, 4 asistle Alex Bentley olurken, Alysha Clark 17 sayı, 3 asist, 4 top çalma, Avery Warley 12 sayı, 11 ribaunt, Kübra Erat ise 7 sayı, 6 ribaunt kaydetti.

ADNAN MENDERES SPOR SALONU’NDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Adana ASKİ Spor ile Samsun Canik Belediyespor maçı öncesinde spor salonunu dolduran taraftarlara bayrak dağıtıldı. Seyirciler sık sık çalınan 10.yıl marşına coşkuyla eşlik etti. Adana ASKİ’li sporcular ise Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajının yer aldığı bir pankartla sahaya çıktı.