BÜYÜKŞEHİR BANDOSU RENK KATTI
Karşılaşmada mini konser veren Adana Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi taraftarlara keyifli dakikalar yaşattı. Karşılaşmayı izleyenler arasında Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Osmaniye Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Şahin de vardı.
FATİH YÜCEL, “SPORCULARIMIZI MENTAL OLARAK DA HAZIRLADIK.”
Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, ilk sekiz yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti. Yücel, “Bu maç ilk sekize kalmak için büyük önem taşıyordu. Bu hafta çok iyi hazırlandık. Sadece teknik olarak değil sporcularımızı mental olarak da hazır hale getirmek için çalıştık. Mersin BŞB takımı kadro olarak çok iyi ancak yaşadıkları talihsiz sakatlıklar var üst üste gelen. Haftaya Fenerbahçe geliyor. Çıkıp aynı şekilde mücadele edeceğiz. Yenilmeyecek takım yok. Mersin BŞB maçında salonumuza gelen ve bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
ASENA YALÇIN’DAN ÜÇLÜK ŞOV
Asena Yalçın 1. çeyrekte 4/5 üçlükle 12 sayı kaydetti. Asena Yalçın 14 sayı, 4 asist, 3 ribauntla karşılaşmayı tamamlarken, Avery Warley 16 sayı, 15 ribaunt, Alysha Clark 14 sayı, 13 ribaunt, 4 top çalma, Alex Bentley 11 sayı, 5 ribaunt, 4 asist, Edita Sujanova ise 9 sayı kaydetti.