Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, kaybetme lükslerinin olmadığı bir maça hazırlandıklarını belirtti. Yücel, “Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Üniversitesi ile deplasmanda karşılaştık ancak bizim açımızdan olumlu sonuca ulaşamadık. Maçın başından sonuna kadar başa baş bir mücadele oldu. İstanbul Üniversitesi geçen yılki kimyayı korumanın avantajını maç sonucuna yansıttı. Kayseri’de yapılan son turnuva dahil, takım olarak maç yapamadık. Eksiklerimizi gördük ve bu eksikleri bu hafta çok çalışarak gidereceğiz. Cumartesi günü Samsun Canik takımı ile evimizde oynayacağız. Kaybetme lüksümüz yok. Seyircimizin desteği ile ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi.

MEHMET CAN ÖZTÜRK UNUTULMADI

Adana ASKİ Spor, deplasmanda oynadığı İstanbul Üniversitesi maçında, geçtiğimiz hafta kalp rahatsızlığı ve ardından geçirdiği operasyon sonrası hayatını kaybeden Ceyhanlı antrenör Mehmet Can Öztürk’ü de unutulmadı. Teknik kadro, yakalarına merhum Mehmet Can Öztürk’ün fotoğraflarını takarken, sporcular siyah eşofman ve “Kalbimizdesin” yazılı pankartla sahaya çıktı.

Adana ASKİ Spor ile Samsun Canik arasındaki karşılaşma 29 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak.