Samsun Canik Belediyespor’un Adanalı antrenörü Mehmet Can Öztürk’ün vefatının ardından Adana ASKİ Spor yöneticileri, Botaşspor’a başsağlığında bulundu. Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel ve beraberindekiler Botaspor kulüp binasına giderek, tarifi zor acıyı bir kez daha yaşadılar. Botaşspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Altundağ, Genel Koordinatör Dilay Altınay ve Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu da ziyarette hazır bulundu.

FATİH YÜCEL, “ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, Mehmet Can Öztürk’ü kaybetmenin acısını halen yaşadıklarını belirterek, “Ceyhanlı olmasına rağmen Botaşspor’da yetişmiş ve Türk basketboluna hizmet eden önemli bir insandı. Bizler elimizden geldiği kadar onun adını yaşatmaya çalışacağız. Türk sporunun başı sağolsun” dedi.

RECEP ALTINDAĞ, “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Botaşspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Altındağ ise Adana ASKİ Spor’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Altındağ, “Basketbola yıllarını vermiş, içimizden bir değeri yitirdik. Mekanı cennet olsun. Dualarımız onunla olacak. Daha geçenlerde tribünde beraber maç  izledik. Ailesine sabırlar diliyorum. Yönetim toplantımızda bu konuyu görüşerek, ismini yaşatmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.