17 Nisan Perşembe günü 20.00’da oynanacak olan maçın hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek olan Adana Botaş daha sonrasında kampa çekilecek. Öte yanda İstanbul’a tam kadro giden Kırmızı Beyazlı kafile de cezalı ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

Adana Botaş’ta neşeli antrenman

Adana Botaş’un kondisyoneri Carlos Martinez son antrenmanda oyunculara çeşitli oyunlar oynattı. Antrenman esnasında tenis topu ve balonlarla ilginç çalışmalar yaptıran Carlos Martinez oyuncuların iki grup oluşturmalarını istedi. İki gruba ayrılan oyuncular tenis topu ve balonlarla kondisyona dayalı çalışmalar yaptı. Çalışmalar sonrasında ise kaybeden takım kazan takım arkadaşlarına çilek ikram etti. Antrenman boyunca oyuncuların neşeli oldukları gözlendi.

Adana Botaş’ın Macaristanlı oyuncusu Anna Vajda antrenman sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Adana’da ki çalışmalarımızı tamamladık. Salı ve Çarşamba günleri de İstanbul’da son hazırlıklarımızı yaparak maç saatini beklemeye başlayacağız. FİBA Euroleague kupasını almış bir takıma karşı oynayacağız. Bizlerde Botaşspor olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizlere güvenenlere ve destek olanlara bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde konuştu.