Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, hakem gelişim seminerinde yaptığı konuşmada, hakemlerin her zaman tarafsız ve güvenilir olması gerektiğini söyledi.

Uğur, değişen kurallar ve bilgileri tazelemek açısından Yüreğir Serinevler Atletizm Eğitim Merkezi toplantı odasında gerçekleştirilen seminere,   il, ulusal ve uluslararası klasmanda toplamda 103 hakemin katıldığını ifade etti.

Hakemlerin, aynı zamanda eğitici görev yaptıklarını belirten Uğur konuşmasına şöyle devam etti:

“Hakemlere yönelik seminer çok yararlı geçti. Bilgilerini tazelemiş oldular. Seminer karşılıklı sorularla faydalı oldu. Ümit ediyorum ki bu sezon Adana hakemleri önemli atılım yapacaklar. Hakemlerimizde gözle görülür bir gelişme var. Aramıza katılan yeni hakemlerle daha verimli bir sezon geçireceğiz. Hakem her zaman tarafsız ve güvenilir, aynı zamanda eğitici olmalıdır. Sizlere güvenim sonsuz.2017 sezonda bütün hakemlerimize başarılar diliyorum ”

-“ADANA’NIN TOHM OLMASI KENTE KATKI SAĞLIYOR”-

Adana'nın Atletizm branşında Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) projesi kapsamında olduğuna vurgu yapan Uğur, " İlimizde bu tip projelerin olması çok önemli katkı sağlıyor. Antrenör, sporcu ve hakemlerimiz için büyük yararları oluyor. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’ın desteklerini inkâr edemeyiz. Atletizm branşında altın çağımızı yaşayacağımız gibi hakemlikte de kentimizin adını duyuracağız" diye konuştu.