Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü, Adana GHSİM ve Çukurova Üniversitesi'nin birlikte organize ettiği 6. Adana Veteran Masa Tenisi Turnuvası 17-18 Mart 2018 tarihlerinde Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Saray’ında düzenlenecek.
Turnuvaya Almanya, Güney Kore, Irak, İran, KKTC, Rusya, Suriye, Özbekistan ve Birleşik Amerika'nın yanı sıra, ülkemizden 32 ilden toplam 331 sporcu katılacak.
İki gün sürecek olan turnuvada sporcular 42 Masa Tenisi masasında toplam 3 bin maç oynayacak.  
6. Adana Veteran Masa Tenisi Turnuvası, 17 Mart 2018 Cumartesi günü saat 09:30’da yapılacak törenle başlayacak ve ardından grup maçlarına geçilecek. 
Turnuvada  Tek Erkeklerde, 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79, 80+, Tek Kadınlarda 
30-39, 40-49, 50+, Çift Erkeklerde 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69,70+, Çift Kadınlarda 30-49, 50+ yaş kategorileriyle her yaşa açık olan Karışık Çiftler mücadeleleri yaşanacak. Pazar günü oynanacak final maçlarının ardından kategorilerinde birinci olanlara olanlara kupa ve madalya, ikinci ve üçüncülerle, consolation (Teselli)  maçlarında birinci olanlara ise madalya verilecek.

Turnuvanın her geçen yıl daha da büyük bir ilgiyle takip edildiğini belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ '' Turnuvamızın düzenlenmesinde bize en büyük desteği veren Adana GHSİM Sayın Abdülkadir ATAŞBAK ve değerli ekibine, Ç.Ü. Rektörü Sayın Mustafa Kibara, Ç.Ü. Spor Dairesi Başkanlığımıza, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü ile Spor ve Kültür Dairesi Başkanlıklarımıza, Yüreğir, Çukurova ve Seyhan Belediye Başkanlarımıza özel teşekkür ediyoruz.
Turnuvada bize ayni ve nakdi destek sağlayan SASA-Merinos, Bilici Holding ve Arçelik firmaları ile ilimizin güzide iki kuruluşu ATO ve ADASO’ya, Asu Reklam Ajansı’na ve Zeki Spor’a şükranlarımızı sunuyoruz. Adana’nın tanıtımı dolayısıyla bize özel destek veren Adana Valiliğine, Çukurova Kalkınma Ajansına ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze sonsuz teşekkürler.
Ve konuklarımızı gerekli şekilde ağırlayarak bize yardımcı olan Divan, Ramada, Adana Sürmeli, Mavi Sürmeli, Güneş Işığı ve diğer otellerimize çok teşekkür ediyoruz. Son olarak bu turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen tüm komite üyelerine ve tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' dedi.

Turnuva sırasında Adana firmalarından Dalga Su, Yeni Uğur Cezerye, Serafressh ve Sunar Mısır 2 gün boyunca yiyecek ve içecek ikramında bulunacaklar. Ayrıca Hasan Usta Kebap Salon dışına kuracağı 400 kişilik Ocak başı ile sporculara, misafirlere ve seyircilere Adana Kebabını tattıracak. 
Arçelik, telve kahve, Redbull ise enerji içeceği ikramlarında bulunacak.