Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk ve 100. Yıl Yüzme Havuzu’nda yapılacak müsabakalara 16 kulübün katılacağını söyledi.
Tansuğ, konuk takımlara Adana misafirperverliğini göstereceklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini belirterek, müsabakaları izlemek için Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün ve yönetim kurulu üyelerinin de Adana'da olacağını ifade etti.

Adana'dan 4 takımın katılacağı turnuvaya İstanbul, Antalya, Hatay, Kayseri,  İzmir, Malatya ve  Gaziantep kentlerinden takımların karşılaşacağını kaydeden Tansuğ, şunları kaydetti:

"Çağdaş tesisler ve organizasyonla kentimize gelen 16 kulübün mutlu ayrılmasını sağlayacağız. Bizlere turnuva için tesislerini açacak olan ve şimdiye kadar yapılan turnuvalardan sorunsuz bir şekilde yapılamasına olanak sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür ederim. Yapılacak turnuva oldukça önemli. Türkiye'nin en önemli kulüpleri karşılaşacaklar. Federasyon Başkanımız Vedat Akgün bizleri yalnız bırakmayacak. Müsabakaları yakından takip edecek.”

3 gün sürecek olan müsabakalara, Adana Kurtuluşspor, Adanus, Çınarlı Spor Kulübü, Karataş Spor Kulübü , Galatasaray Spor Kulübü,  Ege Su Sporları ve Tenis İhtisas , Malatya Su Sporları ,  Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor , 35 Sutopu ve Yüzme , Antalya Su Sporları , Hatay Su Sporları,  Bodrum Yarımada Su Sporları , Kayseri Olimpik Gençlik Spor, İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları,  Gaziantep Dolphin ,Gaziantep Şehit Kamil Belediye Spor Kulüp takımları katılıyor.

Tansuğ, müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalya verileceğini , müsabakaların Teknik Toplantı ve kura çekimi 06 Ekim perşembe günü saat 20:30’ da Adana Sürmeli Otel’ de yapılacağını sözlerine ekledi.