Stad: Yeni 4 Eylül Stadyumu
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Cevdet Kömürcüoğlu, Samet Çiçek

SİVASSPOR: Ali Şaşal, İbrahim, Joan Oumari, John Boye, Erkan Kaş (Dk.61 Beykan), Ziya, Galip, Kerim, Burhan, Adem, Ergin Keleş
ADANA DEMİRSPOR: Emrullah, Onur (Dk.75 Serkan) , Oğuzhan, Raspopovic, Servan (Dk.72 Mustafa Durak), Göksu, Sercan Kaya, Waldison, Ozan İpek (Dk.58 Mehmet Taş), Berkay, Pote
SARI KARTLAR: Kerim, Joan Omari, Ziya (Sivasspor), Onur, Raspopovic (A.Demirspor)
KIRMIZI KART: (Dk.66) Kerim (Sivasspor)

İLK YARI
44. Galip’in arapasıyla buluşan Ergin Keleş, Burhan’ı ördü. Raspopoviç, Burhan’ın önüne kaparak kaleci ile karşı karşıya kalmasını engelledi.
45+1: Adem’in arapasıyla ceza yayı içinde buluşan Ergin Keleş, Emrullah’ın önde olduğunu görünce aşırtma vurdu. Top az farkla auta çıktı.
 
İKİNCİ YARI
51. Adem sol çaprazdan ortaladı. Ergin Keleş kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu iyi kafa vuramayınca takımını mutlak bir golden etti.
53. Adana Demirspor atak hazırlığındayken Oğuzhan, kalecinin cezaalanı ön çizgide olduğunu gördü. Orta sahadan aşırtma bir vuruş yaptı. Ancak top üst ağlarda kaldı.
56. Ziya soldan cezaalanı içine ortaladı Ergin Keleş’in şutu az farkla auta çıktı.
57. Onur, uzun oynadı. John Boye kafasıyla kalecisine göndermek istedi. Top kısa düştü Pote topa yetişemedi.
81. Beykan-Burhan verkaçında topla buluşan Beykan oldu. Bu oyuncu Galip’i gördü. Galip kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu oyuncu topa vuramadı ve top kalecide kaldı.


Adana Demirspor taraftarı, takımını Sivas deplasmanında da yalnız bırakmadı.