Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Adana Demirspor'a destek toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve Vali Mahmut Demirtaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan Oteli'ndeki toplantıya Bakan Sarıeroğlu ile Vali Demirtaş' ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yeni seçilen Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru,  Muharrem Varlı, Ayşe Sibel Ersoy, Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, İsmail Koncuk ve Mehmet Metanet Çulhaoğlu, ilçe belediye başkanları, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, ATO Başkanı Atilla Menevşe, AOSB Başkanı Bekir Sütçü, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile işadamları katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Adana Demirspor'un içinde bulunduğu durumun Adana'nın zengin potansiyeli ile bağdaşmadığına dikkat çekti.

Vali Mahmut Demirtaş'ın, kulübün genel durumuna yönelik yaptığı açıklamada "Ortada bir cenaze var ve bizler elbirliğiyle bu cenazeyi kaldırmalıyız" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Jülide Sarıeroğlu ise yaptığı konuşmada, Adana Demirspor'un, Adana'nın önemli bir değeri olduğunu söyledi ve siyasetten, iş dünyasına kentin tüm kesimlerinin kulübe sahip çıkıp destek olması gerektiğini söyledi.

ADS'ye destek toplantısı, yapılacak çalışmalar hakkında görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle sürdü.