Teknik Direktör Timuçin Bayazit yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 13.00’de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma, koşu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda yapılan pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, çift kale maçların ardından, bireysel çalışmalarla noktalandı.
Adana Demirspor yarın yapacağı çalışmalarla Balıkesirspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

20 Ocak Cumartesi günü saat 13.00'da oynanacak olan Adana Demirspor - Balıkesirspor Baltok maçının biletleri satışa çıktı

Kategori Bilet Fiyatı
KAPALI TRİBÜNLER 16,50 TL
MARATON TRİBÜNÜ 10,00 TL
MUHARREM GÜLERGİN 6,00 TL
MİSAFİR 6,00 TL

 Adana Demirspor'a ait tribün biletleri tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. Kombine sahipleri tüm kartlara maçlık kombine transferi gerçekleştirebilir. 

• Balıkesirspor Logolu passolig kart ile sadece misafir takıma ait tribünden bilet satın alınabilir.

• Gişe çalışma saatleri hafta içi 09.00 saatleri arası hafta sonu 18.00 maç günü karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadardır.

• Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır.

• 7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur.

• Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar verir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç saatinden 2 saat önce kapılar açılır.

• Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinde 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir.

• Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır. İlgili tribüne ait bilet yükletmesini stadyum gişesinden yaptırabilirsiniz.Engelli tribününden bilet alan taraftarlar biletleri transfer edemeyecektir.

ADANA DEMİRSPOR Kulübünün, 23.12.2017 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR - MKE ANKARAGÜCÜ TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY KALE ARKASI A,B,C,D,E ve KAPALI KUZEY ÜST TRİBÜN A,B,C,D,E,F,G bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir.