Cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı Samsunspor maçında Adana Demirspor iyi mücadele etmesine karşın, basit top kayıpları nedeniyle sonuca gidemedi. Zaman zaman etkili olsada kalesinde de tehlikeli anlar yaşayan Adana Demirspor bir türlü sonuca gidemedi. 
5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçta 78. dakkada da Onur Akbay da ikinci sarıdan Kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla maç iyuicvce zora girdi. Samsunspor Adana Demirspor kalesini ablukaya alırken, Mavi Lacivertli oyuncularda falibiyet için Samsunspor kalesine saldırdı. Son anlardaki atağı faulle durdurulan ve Penaltı Bekleyen Adana Demirspor hakemin devam işereti üzerine mücadeleye devam etti. Maçın 3 dakika olarak belirtilen uzatma dakikasının sonunda Samsunspor kalesine giden Adana Demirspor faulle durduruldu. Dakikalar 90+2:50'yi gösterdiğinde Cezasahasının sol tarafından Oğuzhan Berber yerden muhteşem ortasını Pote'yle buluşturdu. Pote dakikalar 90+2:58'i gösterdiğine Oğuzhan'dan gelen ortayı bekletmeden vurdu. Uzatmadaki faul nedeniyle uzatmanın da uzatması sürerken Saniyeler 90+3:03'ü gösterdiğinde meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Pote maçın bitişini ilan etti. Sevin görülmeye değerdi. Bu sonuçla Aana Demirspor puanını 22'ye çıkararak ilk 6 için bende varım mesajı verdi.
Bu arada Adana Dermirspor Federasyon parasını yatıramadığı için transfer yapmazken, Samsunspor kadrosunda 7 yeni oyuncusunu oynattı.