Geçen hafta sahasında karşılaştığı Denizlispor’u 2-1 mağlup ederek moral bulan Mavi-Lacivertli takım günde çift idman yapıyor. İdman öncesi sahada oyuncularla toplantı yapan Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Denizlispor galibiyeti sonrası oyuncularını kutladı.

Erkan Sözeri, artık bu maçın geride kaldığını ve deplasmanda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Lige verilen Milli Takım arasını iyi değerlendirmek istediklerini belirten Sözeri, ‘’Fizik olarak eksiklerimizi bu sürede en aza indirip yeni oyuncularımızın da uyum sürecini en kısa sürede atlatmalarını bekliyoruz. Milli Takım arasının bize ilaç gibi geleceğine inanıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız Gaziantep Belediyespor karşılaşmasına kadar takımımızı en iyi şekilde hazırlamalıyız’’ diye konuştu.


SALİFU, ZÜLKÜF TAKIMLA ÇALIŞTI

Adana Demirspor’un son transferlerinden Seidu Salifu ve Zülküf Özer de takıma dahil olarak antrenmanlarda yer aldı. Her iki oyuncu da daha önce bireysel olarak çalışmalar yaparken bugünden itibaren takımla birlikte çalışacak.

VEDERSON TAKIMA DAHİL OLDU

Sol diz menisküs ameliyatı olan Gökçek Vederson, Adana’ya gelerek çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 hafta önce İstanbul’da başarılı bir operasyon geçiren tecrübeli oyuncu teknik patron Erkan Sözeri ve takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Fizyoterapist eşliğinde salonda ve sahada çalışmalar yapan Vederson’un 3 hafta gibi bir süre sonra hazır olacağı öğrenildi.

POTE VE RASPOPOVİC MİLLİ TAKIMDA

Adana Demirspor’da Mickael Pote ve Nikola Raspopovic Milli Takımlarda oldukları için antrenmanlarda yer almadı. Raspopovic Sırbistan Milli Takımı, Pote ise Benin Milli Takımının kadrolarına davet edilirken, bu futbolcular oynayacakları maçların ardından Adana’ya gelerek takıma dahil olacak.