5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda 20’şer dakikalık 2 devre halinde oynanan müsabakada A takım, gençleri Sercan, Grbic (Penaltı) ve Berkay’ın golleriyle 3-0 mağlup etti.
Sercan ve Grbic’in golleri ilk yarıda gelirken Berkay’ın attığı golün ardından karşılaşma sona erdi. Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu Mavi-Lacivertli oyuncuların performansını yakından takip ederken oynanan oyun teknik heyeti memnun etti.  Adana Demirspor Pazartesi günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına ara vermeden Aytaç Durak Tesisleri’nde devam edecek.

ADANA DEMİRSPOR’A CEZA

Adana Demirspor’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 19.01.2017 tarih ve 44 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar neticesinde ceza geldi.
Yapılan açıklama şöyle;
‘’Adana Demirspor Kulübünün, 15.01.2017 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu TFF 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KUZEY MARATON ÜST TRİBÜN A,B,C,D, GÜNEY MARATON ÜST TRİBÜN E,F, KUZEY KAPALI A,B bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada Adana Demirspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.’’