Aytaç Durak Tesisleri’nde, Teknik Direktör Erkan Sözeri nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ve istasyon çalışması ile başladı. Mavi-lacivertliler, dar alan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Mustafa Durak ve Sercan Kaya takımdan ayrı çalışırken durumlarının maç günü belli olacağı açıklandı. 
“GENÇLERİMİZİN MÜCADELESİ GÖLGELENEMEZ”
Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sözeri, Samsunspor maçında önemli bir puan aldıklarını belirterek, “Genç oyuncularımız Adan Demirspor tarihine altın harflerle geçti. Bu abartıyoruz gibi görünüyor. Ama 10 saat yol gelmiş, bizimle hiç antrenmana çıkmamış oyunculara bakıldığı zaman alınan bu puanın değeri çok daha iyi anlaşılır. Gençlerimiz iyi mücadele etti. Samsunspor’un biraz serzenişi var ama oyuncularımıza 70. dakikadan sonra kramplar girmeye başladı. Bu vakit geçirme gibi göründü. Zaten hakem 7 dakika uzatma da verdi. Ama bu çocukların verdiği mücadeleyi kimse gölgeleyemez. Tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum” diye konuştu.

‘’

EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BÜTÜNLÜK’’
Hedefe giden yolda iyi bir takım kurduklarına dikkat çeken Sözeri, “Sezonu talihsizliklerle açtık. Sezona geç başladık, son anda transfer yasağımız olduğu gibi. Ama bunlar bizi yıldırmayacak. Oyuncularımızla mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Samsunspor maçının en önemli tarafı kazanılan puan değildi, bence gösterilen bütünlüktü. Oynayamayan oyuncular gençlerimizi maçtan önce motive etti. Ama maçtan sonraki tablo görülmeye değerdi. En büyük kazancımız bütünlük oldu diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Transfer konusuna da değinen deneyimli teknik adam, “Bir yada iki oyuncu alacağız. Bir ön libero almamız şart görünüyor. Bu bölge için yabancı oyuncular ile ilgili çalışmamız sürüyor. Yabancı olmaz ise yerli B ve C planımız var. Transfer uygun rakamlara olursa kulübün menfaatine olacak” dedi.
Sözeri, açıklamalarını şöyle tamamladı:
“Gençler abilerine; ‘Biz hedefe giden yolu açtık. Deplasmandan önemli bir puan aldık. Siz de bunu devam ettirin” mesajı verdi. Abileri de devam ettirecek. Bu hafta tam kadro ile çıkacağız inşallah. Gençlerimiz de tribünde abilerini destekleyecek. İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İZZET’TEN ZİYARET

Adana Demirspor’un Kızılcahamam kampında sakatlanan ve ameliyat olan genç oyuncu İzzet Çelik, antrenmana katılarak teknik heyet ve arkadaşlarıyla hasret giderdi. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve oyuncuların yakın ilgi gösterdiği İzzet, antrenmanın tamamını izleyerek başarılar diledi.

VEDERSON AMELİYAT OLDU

Öte yandan Mavi-Lacivertli takımda Gökçek Vederson sol diz menisküs ameliyatı oldu. İstanbul’da özel bir hastanede başarılı bir şekilde gerçekleşen operasyonun ardından açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu bir an önce iyileşip takıma dahil olmak istediğini söyledi.