Adana Demirspor, Altınordu'yu deplasmanda 3-1 mağlup etti ve zirve yarışında haftayı kayıpsız geçti. Bir penaltı atışından yararlanamayan İzmir ekibi Altınordu'da, Bahattin Köse, 76. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçta konuk Adana Demirspor, 12. dakikada Ozgurcan Ozcan'ın golü ile 1-0 öne geçti. 44. dakikada Ozgurcan Ozcan bir kez daha sahaya çıktı ve Adana Demirspor'u 2-0 öne geçirdi.
İlk yarı bu skorla sonuçlandı.
Altınordu, 59. dakikada Bahattin Köse'nin golü ile farkı 1'e indirdi: 1-2
Ev sahibi ekip, 64. dakikada Kerim Avcı'nın kullandığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi ve rakibini yakalama şansını kaçırdı.
Bu pozisyondan iki dakika (66. dakika) sonra konuk ekip Adana Demirspor,  Beykan Şimşek'in penaltıdan attığı gol ile farkı yeniden 2'ye çıkardı: 1 - 3
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Adana Demirspor maçı 3-1 kazandı.
Bu sonuçla Adana temsilcisi puanını 33'e çıkarırken Altınordu, 18 puanda kaldı.
Stat: Atatürk
Hakemler: Süleyman Abay, Süleyman Özay, Ömer Faruk Yeşil
Altınordu: Tolgahan Acar, Kemal Cingirt, Sinan Osmanoğlu, Çağlar Söyüncü, Gökhan Yılmaz, Erdoğan Yeşilyurt, Arif Morkaya, Berkay Samancı (Dk. 76 Göksu Türkdoğan), Bahattin Köse, Serkan Göksu (Dk. 46 Kerim Avcı), Taha Balcı (Dk. 46 Cengiz Ünder)
Adana Demirspor: Emre Selen, Ferhat Çökmüş, Yiğitcan Erdoğan, Abdülkerim Bardakçı, Şaban Özel, Hurşut Meriç (Dk. 71 Fazlı Kocabaş), Attamah, Mesut Saray (Dk. 55 Cumali Bişi), Oğuzhan Aynaoğlu, Beykan Şimşek, Özgür Can Özcan (Dk. 83 Artun Akçakın)
Goller: Dk. 59 Bahattin Köse (Altınordu), Dk. 12 ve 43 Özgür Can Özcan, Dk. 66 Beykan Şimşek (penaltıdan) (Adana Demirspor)
Kırmızı kart: Dk. 76 Bahattin Köse (Altınordu)
Sarı kartlar: Dk. 28 Çağlar Söyüncü, Dk. 45+1 Kemal Cingirt, Dk. 65 Sinan Osmanoğlu (Altınordu), Dk. 27 Özgür Can Özcan, Dk. 58 Yiğitcan Erdoğan, Dk. 62 Şaban Özel, Dk. 80 Beykan Şimşek, Dk. 85 Cumali Bişi (Adana Demirspor)
www.trtspor.com.tr


Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman maçtan sonra açıklamalarda bulundu. Karaman şöyle konuştu;
"Yediğimiz ilk golden sonra rakibimiz penaltı atışını gole çevirse maç zorlaşabilirdi. Daha sonra üçüncü golü bulduk. Galibiyet güzel ama eksik kaldığımız konular var. Eksiklerimizi galibiyetle görmek güzel. Altınordu takımı özel bir ilgiyi ve övgüyü hak ediyor. Altınordu'da görev yapanlar iyi örnek olmaya devam ediyorlar. Penaltı kurtardığı için demiyorum ama Emre özel bir kaleci. Bugün kendisine güvendiğimiz için şans verdik"