Şimşekler 15 gün boyunca yoğun bir çalışma programı geçirdi.İki de hazırlık maçı yapan Mavi lacivertli takımda yeni transfer edilen oyuncuların böyük bir bölümü takımla birlikte çalıştı ve uyum sağlama imkanı buldu.
En önemli transfer Tiago’nun hazır olduğu gözlenirken, Anıl Taşdemir’in de form grafiğinin yükseldiği belirtildi. Sağ kanattaki Mendy için ise biraz zamana ihtiyacı olduğuna dikkat çekiliyor. Hafif sakatlıkları bulunan Burak Çalık ile Hüseyin Kala’nın da Karşıyaka maçına kavuşması bekleniyor.
Adana Demirspor’un bugün öğle saatlerinde İzmir’e geçmesi bekleniyor.Cumartesi günü saat 15.30’da ligin son sırasındaki Karşıyaka ile karşılaşacak olan Mavi şimşeklerde tek hedef galibiyet. Mavi lacivertli takım İkinci yarıya üç puan ile başlayıp ilk yarıdaki kayıpları da telafi etmek istiyor.
Adana Demirspor’un eski ve yeni oyuncuları hep birlikte objektiflere poz verdi. Antrenman öncesinde fotoğraf çektiren Mavi şimşekler, ikinci yarı maçlarının çok daha farklı geçeceğini ve şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını belirtti.
MURAT ÖZCAN YÖNETECEK
Yarın oynanacak Karşıkaya-Adana Demirspor karşılaşmasının hakemleri açıklandı. Kritik 90 dakikanın orta hakemliğini Murat Özcan yapacak. Yardımcı hakemler ise Bahtiyar Birinci ile Mehmet Kapluhan. Maçın 4. hakemi de Tayfur Özkan. Karşılaşma İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak.