Mavi-Lacivertli takım ısınma hareketleri ve taktik çalışmalar yaklaşık 1 saat sürdü. Yağmur altında gerçekleşen idmanda zaman zaman neşeli anların yaşanması dikkat çekerken oyuncuların istekli halleri teknik heyeti memnun etti. Deplasmanda oynayacağı zorlu mücadelesi öncesi Adana’daki son antrenmanını yapan Mavi-Lacivertli ekip Cuma günü karayoluyla zorlu deplasmana hareket edecek. Sivas’ta yapılacak olan son antrenmanın ardından takım kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. TFF 1. Lig 2016-2017 sezonunun ilk yarısını bu karşılaşmayla tamamlayacak olan Adana Demirspor, Aytaç Durak Tesisleri’nde ikinci yarı çalışmalarına başlayacak.

İZZET ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Adana Demirspor’un genç oyuncularından İzzet Çelik sakatlığının ardından çalışmalarını sürdürüyor. Mavi-Lacivertli takımın sezon öncesi Kızılcahamam Kampı’nda antrenman sırasında sol ayak ön çapraz bağları kopan savunma oyuncusu, fizyoterapist eşliğinde düz koşu ve kuvvetlendirme antrenmanlarına devam ediyor.
Şu an da her şeyin yolunda gittiğini belirten İzzet, takım güçlü bir şekilde dönebilmek adına temkinli davrandığını söyledi.