Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Mavi-Lacivertli oyuncular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de takımın akşam üzerinde yaptığı antrenmanı izledi. Oyuncularla yakından ilgilenen ve Teknik patron Sedat Sözlü, Boluspor maçında oyunculara ve teknik heyete güvendiklerini dile getirdi. Bu arada Adana Demirsporlu oyuncular Mustafa Durak ve Serkan Yanık Boluspor maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aytaç Durak Tesisleri’nde kameralar karşısına geçen defans oyuncusu Serkan Yanık, Bandırmaspor maçından berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Deplasmandan galibiyetle dönmyi hedeflediklerini ancak ikinci yarıda istediklerini sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Serkan, ‘’Özellikle Eskişehirspor ve Göztepe maçlarına bakarsak olursak kendi sahamızda taraftarımızın da etkisiyle keyif vererek oynadığımızı düşünüyorum.  Deplasmanlarda da en az 1 puan alırsak hedefe yürüyeceğimizi düşünüyorum. Bizim takımımız kaliteli ve iyi futbol oynuyoruz. İnşallah Bolu maçını da galibiyetle geçeceğiz’’ dedi.

Orta saha oyuncusu Mustafa Durak ise, 2-2 berabere kaldıkları Bandırmaspor maçında istedikleri futbolu bir türlü sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Mustafa, ‘’Bence en kolay deplasman olarak şu ana kadar Bandırma maçı diyebilirim. İlk 45 dakika böyle olacağını beklemiyordum. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra böyle devam etmemiz halinde 3 puanı alabileceğimizi düşünüyorduk. Ancak ileride bir türlü topu tutamadık ve biz de arkadaşlarımızla maç sonu konuşmalarımızda bir türlü anlam veremedik. Ancak 1 puanında önemli olduğuna inanıyorum. Artık önümüze bakacağız. Boluspor maçına en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Ben taraftarımızın önünde rakibimize daha çok baskı kurup bunun sonucunda galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum’’ diye konuştu.