Milli takım kampında bulunan Lawal, antrenmana katılmadı. Diğer oyuncular ise antrenmanlara katıldılar. İlk antrenmanda teknik direktör Mustafa Uğur, oyuncularına sadece düz koşu yaptırdı.
Kaleci Şener, kamp dönemini iyi geçirmek zorunda olduklarını dile getirirken,"İlk yarı maçları sonunda sıralamada ve puan olarak iyi yerde tamamladık. Bu seriyi ikinci yarıda da sürdürmemiz gerekiyor. "dedi.
------------------
Transfer görüşmeleri sürüyor ama...
Yönetim kurulu ve teknik heyetin transfer görüşmeleri sürüyor. Şimdiye kadar bir çok isimle görüşme sağlandı. Bu isimler gizli tutulurken, bu oyuncuların kulüpleriyle olan durumlarının netleşmesi bekleniyor.
Yönetim kurulu, teknik direktör Mustafa Uğur'un raporuna sadık kalmaya gayret gösterirken, süper lig ve PTT 1.lig kulüplerinden futbolcularla yapılan görüşmelerin en kısa zamanda mutlu sonla noktalanması bekleniyor.
------------------------
Alacağımız oyuncular oynamalı...
Teknik direktör Mustafa Uğur, antrenman öncesinde yaptığı açııklamada yeni alacakları oyuncuların direkt takıma girmeleri gerektiğinin altını çizdi. Adana'da başlayan çalışmaların Antalya'da devam edeceğini de söyleyen Uğur, sonuna kadar mücadelenin devam edeceğini söyledi.
Eksik bölgeleri tamamlayacaklarını da sözlerine ekleyen Mustafa Uğur,"Bu oyuncuları Antalya kampına yetiştirmeye çalışıyoruz. Tabii ki transfer kolay olmuyor. Hata yapmamak gerekiyor. Belirlediğimiz isimler Demirspor'a katkı koyacak isimler."diye konuştu.

Emre Balcı veda etti


Adana Demirspor'a Akhisar Belediyespor'dan sessiz sedasız transfer olan ve şampiyonluğun başrolünü üstlenen Hasan Emre Balcı'nın mavi lacivert serüveni şimdilik sona erdi.
İlk yarı maçlarının tamamlanmasının ardından teknik heyetin raporu doğrultusunda kulüpten ayrılmak zorunda kalan Hasan Emre Balcı, sözleşmesini fesh etti.
Özellikle geçen sezon elde edilen şampiyonlukta hem futboluyla hem de söyledikleriyle taraftarın gönlüne taht kuran başarılı futbolcu, dün tesislere gelerek arkadaşlarıyla vedalaştı.
Bir daha dönmek üzere gidiyorum ifadesini kullanan Emre Balcı,"Demirsporlu olmak farklı bir duygu. Buradan inanın üzgün ayrılıyorum ama bir daha dönmek üzere ayrılıyorum. Hayatımın en güzel anlarını burada yaşadım. Renkleri armayı unutmak mümkün değil. yaşadığımız şampiyonluğu unutmak hiç mümkün değil. Gözyaşı, üzüntü, mutluluk ve sevinç. A'dan Z'ye herşeyi burada yaşadım."dedi.
Bir çok kulübün kendisini transfer etmek istediğini anlatan Hasan Emre Balcı,"Balıkesirspor, Bandırmaspor, Y.Malatyaspor gibi takımlarla görüşüyorum. Çok iyi teklifler var. Mavi lacivertli renklerden başka renklere alışmak kolay olmayacak. Buradaki tecrübem hayatımın önemli noktası durumunda. Adana Demirspor'a başarılar diliyorum.  Gönlüm yine burada olacak."şeklinde konuştu.
-----------------------------------