Mavi lacivertli kafile bugün öğle saatlerinde havayolu ile direkt Trabzon'a gidecek. Cuma ve cumartesi günü bu maçın son antrenmanlarını yapacak olan Adana Demirspor takımı daha sonra maç saatini bekleyecek.  Hafta içi yapılan idmanlarda futbolcuların moralsiz olduğu gözlemlendi.

 

-------------------

 İrfan'ın 3 asisti gol oldu...

 

Adana Demirspor'un ara transferde istemediği ve sözleşmesini fesh ettiği İrfan, Adana Demirspor'a karşı çok iyi bir mücadele sergilerken yaptığı üç asist gol oldu. Bucaspor'un , Adana Demirspor'a karşı direnç göstermesinde İrfan'ın da payı büyük olurken, başarılı oyuncu atılan gollerde fazla sevinmedi.  İrfan maç sonu yaptığı yorumda farklı bir maç olduğunu ve Demirspor'un başarılı olacağını söyledi.

----------------------

 

Hakem İstanbul bölgesi

 

Pazar günü oynanacak olan 1461 Trabzon karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Hüseyin Gözek yönetecek. Yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Mustafa Emre Eyisoy ile Balıkesir bölgesinden Selçuk kaya yapacak.

----------------

Kaptan kafa golünü attı ama...

 

Adana Demirspor'un kaptanı Erman, Bucaspor karşılaşmasının gol perdesini açtı. Yapılan ortada ön direkte kafayla öyle güzel gol attı ki, tüm tribünlere coşku verip ayağa kaldırdı. Kaptan Erman'ın golünün ardından tam 9 gol daha oldu. Ancak, Adana Demirspor ne yazık ki galip gelemedi. kaptan, "İnşallah bu maçtan dersler çıkarıp 1461 Trabzon takımını mutlaka yeneceğiz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız."dedi.

---------------------------

22 Hafta sonra kadroya girdi ve gol attı

 

Adana Demirspor'un sezon başı transfer ettiği stoper Burak Akyıldız, tam 22 hafta sonra formasına kavuştu. Ligin ilk 4 maçında yani Boluspor, Denizli, Konya ve Erciyes maçlarında ilk onbirde sahaya çıkan Burak Akyıldız, ağır bir sakatlığın ardından takımından uzak kalmıştı. Burak Akyıldız,  yeniden dönerken golle 'merhaba' dedi.  Ancak, Burak Akyıldız'ın golü de kazanmaya yetmedi.  Burak Akyıldız, "Şansımız yüksek."diye konuştu.

-----------------------