Yeni sezona Isparta Davraz’da hazırlanan Adana Demirspor, 5 yeni futbolcu ile sözleşme yaptı. Daha önce İstanbul Başakşehirspor’dan Alaaddin Tosun’u renklerine bağlayan mavi lacivertliler, Fenerbahçe’den Beykan Şimşek’i Fenerbahçe’den 1 yıl, Abdulkerim Bardakçı’yı Torku Konyaspor dan 2 yıl, Oğuz Han Aynaoğlu’ nu Bursaspor’ dan 1 yıl kiralık  olarak kadrosuna dahil etti.
1 Ocak 1995 tarihinde Aydın’da dünyaya gelen Beykan Şimşek, Fenerbahçe, Karabükspor ile spor toto süper lig ve  40’ın üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takım forması giymiş ileri uçta görev yapıyor.
            7 Eylül 1994 tarihinde Konya da dünyaya gelen Abdulkerim Bardakçı futbola Fener spor alt yapısında başlamış daha sonra Konyaspor forması giymiştir. 30’un üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda görev alan Bardakçı savunmada görev yapıyor.
22 Mart 1992 tarihinde Danimarka da dünyaya gelen Oğuz Han Aynaoğlu futbola şehrinin takımı Glostrup da başlamıştır. Sonrasında Brøndby, FC Nordsjælland ve Bursaspor formaları giymiştir. 9 kez Danimarka Milli takımının çeşitli yaş kategorilerinde oynayan Aynaoğlu ortasaha da görev yapıyor.
SÖYLER VE FERİN DE İMZALADI

Adana Demirspor, Hakan Söyler ve Erkan Ferin ile 1 er yıllık sözleşme imzaladı.
6 Nisan 1983 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Hakan Söyler çeşitli süper lig ve PTT 1 lig kulüplerinde forma giydi. 50’nin üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda görev alan Söyler orta sahada görev yapıyor.
20 Mart 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Erkan Ferin birçok kulüpte 100 ün üzerinde resmi müsabakada forma giymiştir. 50’nin üzerinde çeşitli yaş kategorilerinde milli takımlarda görev alan Ferin savunmada görev yapıyor.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Yeni sezon 2. Etap çalışmalarını Isparta Davras’ta sürdüren Adana Demirspor, sabah ve akşam olmak üzere çift idman yaparak hazırlıklarına devam ediyor.
 
Teknik Direktör Ünal Karaman nezaretinde guruplar halinde çalışan mavi-lacivertli futbolcular antrenmanda bir dizi testten geçirildi. Futbolcularıyla yakından ilgilenen teknik direktör Ünal Karaman, zaman zaman çalışmaları yarıda keserek bir takım uyarılarda bulunuyor.