Tesislerde düzenlenen imza töreninde konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, “Ligin ilk yarısında yaşadığımız sıkıntıları gözönüne alıp ara transferde çok daha titiz davrandık. Bugün yine çok tecrübeli deneyimlere sahip olan iki oyuncumuzu daha renklerimize bağladık. Her iki oyuncumuz da camiamızın beklentisinin oldukça farkında. Çok zengin ve alternatifli bir kadro oluşturduk. Ligin ikinci yarısı daha çok savaşan bir Adana Demirspor oluşturduk. Çok önemli bir gelişme olmazsa transfere son noktayı bugün koymuş bulunuyoruz. Ligin ilk yarısında  yaşadığımız sıkıntıları gidermek için bu hafta Samsunspor’u, daha sonra da deplasmanda Boluspor’u yeneceğiz” şeklinde konuştu.
Çok büyük beklentileri olan bir camiaya imza attığı mutlu olduğunu söyleyen İbrahim Dağaşan, “Buraya gelmemde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnanmak ve takım ruhunu bilmek çok önemli. Cumartesi günü kendi sahamızda çok önemli bir müsabaka bizi bekliyor. Kazanarak yolumuza devam edeceğiz. 2 kez yaşadığım şampiyonluğun üçüncüsünü yaşamak için Adana Demirspor’a geldim” dedi.
Sağ kanatta görev yapacak olan Kenan Özer ise, “Öncelikle böylesine büyük bir camiaya sahip olan Adana Demirspor’un son derece sıcakkanlı bir başkanına sahip olması çok sevindirici. Sürekli çalışacağız ve Adana Demirspor’u sezon sonu şampiyon yapacağız” diye konuştu. 
Törene katılan Adana Demirspor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Ayhan Deniz de İbrahim Dağaşan ve Kenan Özer’i tebrik ederek başarılar diledi.