Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, “Tek derdimiz Adana. Köhnemiş zihniyete hapsedilmiş olan Adana'mızı dünyanın en yaşanılabilir kentler listesinin üst sıralarına getirme arzusundayız.  Böylesi büyük hedefler de ancak halkın katılımının gerçek anlamda sağlandığı büyük projelerle gerçekleştirilebilir. Adana için birlik olma zamanı” dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Akif Kemal Akay, seçim çalışmalarına geniş katılımlı halk toplantılarıyla ve sivil toplum örgütlerini ziyaretlerle sürdürüyor. TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şubesi’ni ziyaret eden CHP’li Akay, Oda Başkanı Mehmet Tatar ve yönetim kurulu üyeleriyle biraraya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın çok ciddi bir görev olduğunu dile getiren Akay, böylesine önemli ve zor bir görevin sadece belediye başkanı tarafından yerine getirilemeyeceğini vurguladı.

Belediyenin vatandaşa sunacağı her hizmette, sivil toplum ve demokratik kitle örgütlerinin ve halkın katılımının sağlanması gerektiğinin altını çizen CHP’li Akay, “Tek derdimiz Adana. Köhnemiş zihniyete hapsedilmiş olan Adana'mızı dünyanın en yaşanılabilir kentler listesinin üst sıralarına getirmeyi arzuluyoruz. Şunu da biliyoruz ki böylesi büyük hedefleri ancak büyük projeler ve büyük bir katılımla gerçekleştirebiliriz. Bu bağlamda birlikte hareket etmenin, Adana için birlik olmanın zamanının geldiği kanısındayım. Şüphesiz ki Adana 30 Mart’tan sonra evrim geçirecek ve bambaşka bir çehreye kavuşacak” diye konuştu.

JMO Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar ise Akay’ın çalışmaların yakından takip ettiklerini belirterek, Akay’a adaylık yolunda başarı diledi.