Dostluk maçı çerçevesinde düzenlenen karşılaşma öncesinde heriki takım bir araya gelereksantra bölgesinde hatıra fotoğrafı çektirdi. BaklalısporKulüp Başkanı Murat Mert bu maçın gerçekleşmesinden dolayı tüm Adanaspor yönetimine teşekkür ederek Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel’e çiçek takdim etti.

Osman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirilen hazırlık maçı 5-1 Adanaspor üstünlüğüyle tamamlanırken Turuncu-beyazlı ekip karşılaşmaya; Firat Kocaoğlu, Özgür Öçal, Yakup, Fahri, Canberk, Ahmet Bahçıvan, Tevfik, Olcay, Cem Özdemir, Ahmet Dereli ve Roni on biriyle başladı. Adanaspor’un gollerini Canberk, Ahmet Dereli(2), Cem ve Roni kaydederken Baklalıspor karşılaşmanın son dakikalarında kullandığı penaltı atışını gole çevirerek skoru tayin etti.

Adanaspor’un gençleribeğeni kazandı

Öte yandan Süper Amatör Lig ekiplerinden Baklalıspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında Adanaspor’un genç oyuncuları göz doldurdu. Ahmet Bahçıvan ve oyuna sonradan dahil olan Fırat Kaplan, Burak Yıldır, Serbay Can ve Batuhan Özbek oynadıkları futbol ile izleyenlerin beğenisi kazandılar. Özellikle Ahmet Bahçıvan’ın orta alanda etkili pas alış-verişi ve tehlikeli olabilecek atakları önlemesi dikkat çekerken, Fırat Kaplanise kendi yarı sahasından aldığı topu rakip ceza sahasına taşıyarak yaptığı asistmaçı izlemeye gelenler tarafından alkış aldı.

Yiğitcan ameliyat oldu

Adanaspor’un sahasında oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının son dakikasında sakatlanan Yiğitcan Gölboyu ameliyat oldu.

 Adanaspor - Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 90+5’inci dakikasında ayağını çime vurarak sakatlanan ve çapraz bağları kopan Adanaspor’un başarılı defans oyuncusu Yiğitcan Gölboyutedavisi için gittiğiİzmir’de Doktor Bülent Zeren tarafından ameliyat edildi. Yaklaşık beş buçuk saat süren ameliyatın iyi geçtiğini söyleyen Yiğitcan Gölboyu, en kısa sürede sahalara dönmek istediğini ve bu bağlamda tedavisinin rehabilitasyon sürecine geçildiğini belirtti.

Mahmut Temür yeni yaşını kutladı

Osman Yereşen Tesislerinde oynanan hazırlık maçı öncesi Adanasporlu futbolcular takım arkadaşları Mahmut Temür’ün yeni yaşını kutladı. Sürpriz doğum günü kutlaması karşısında sevincini gizleyemeyen Mahmut Temürteknik heyet ve futbolculara tek tek teşekkür etti. Temür’e doğum günü pastasından ilk dilimi takım kaptanı Merthan Açıl yedirdi. Tebrikleri kabul eden Mahmut Temür, arkadaşlığın üst seviyede olduğu bir kulübe geldiği için mutlu olduğunu belirterek yakaladıkları bu olumlu havayı sezon sonuna kadar taşımak istediklerini söyledi