Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde çalışan Turuncu Beyazlı takım günün ilk çalışmasını yaptı.Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde yaklaşık 25 dakika süren bir toplantı yaptı.1461 Trabzon maçını değerlendiren deneyimli teknik adam oyuncularına uyarılarda bulundu.

Marco düz koşu yaptı

1461 maçında sakatlanan Marco Vucetiç bugün yapılan çalışmada takımdan ayrı düz koşu yaptı.Sırp oyuncunun tedavisine devam edilirken gribal enfeksiyon geçiren Tiago bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

Takım Cuma sabah gidiyor

Cumartesi günü oynanacak olan Balıkesir maçı için kafile Cuma sabah  havayolu ile Bursa’ya oradan da karayolu ile Balıkesir’e  geçecek.Son çalışmasını orada yapacak olan takım daha sonra maç saatini bekleyecek.

Eriş’’ Deplasmandan puanla dönmeliyiz’’

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş 1461 maçında bireysel hatalar nedeniyle 3 puanı son saniyede kaçırdıklarını ve alınan her puanın önemli olduğunu söyledi.Bu hafta itibarı ile 10 günde 3 maç oynayacaklarını belirten Eriş’’ Balıkesir deplasmanı çok zor geçecek.Rakibimizin şampiyonluk iddiası devam ediyor.Bizde sahaya puan almak için çıkacağız.Samsun müsabakası öncesi moral kazanmak istiyoruz.1461 maçı artık geride kaldı.Bu yarış son haftaya kadar devam edecektir’’dedi.