Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin, nezaretinde gerçekleşen antrenman core çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan turuncu-beyazlılar dinamik ısınma, çabuk kuvvet antrenmanı yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde taktik oyun oynayan Adanaspor, 1 saat 30 dakika süren antrenmanı açma-germe hareketleriyle noktaladı.
Adanaspor, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 16:00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

TARAFTARLARDAN LEVENT ŞAHİNE HOŞ GELDİN ZİYARETİ
 Turuncu-Beyazlı taraftarlar antrenman öncesi Levent Şahin’e hoş geldin ziyaretinde bulundu. Taraftarlar Şahin’e üzerinde “Memleketine ve memleketinin takımına hoş geldin” yazılı çiçek taktim ettiler. Şahin, taraftarların yapmış olduğu bu ziyaretten çok mutlu olduğunu ve teşekkür ettiğini ifade etti.

LEVENT ŞAHİN: “OYNAYACAĞIMIZ HER MAÇTAN PUAN VE PUANLAR ALMAK İSTİYORUZ”

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Şahin:” Geride kalan bir maç. Bizim için çok önemli bir puan. Oyunun belli bölümlerinde daha kontrolü elde tutan takım görüntüsü verdik. Son 20 dakika da normal bir oyun görüntüsü verdik. Sonuçta çok önemli 1 puan aldık. Puan veya puanlar aldığımız sürece istediğimiz yere geleceğiz”

Teknik Direktör Levent Şahin hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bursaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Şahin: “ Oynadığımız her maçtan puan veya puanlar almak istiyoruz. Bununla birlikte oynadığımız oyunun üstüne katarak devam edeceğiz”

CHARLES İTANJE: “SIKI ÇALIŞIYORUZ”
Adanaspor’un tecrübeli kalecisi Charles Itandje hafta sonu deplasmanda oynanacak Bursaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. İtandje: Hafta sonu deplasmanda önemli bir maç oynayacağız. Sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üzerimize düşen neyse yapacağız.”