Osman Yereşen Tesislerinde Teknik Direktör Krunoslav Jurcic, nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı.  Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerine çalışan turuncu-beyazlı ekip Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı.  Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman dayanıklılık koşusu ile tamamlandı. Turuncu-beyazlı ekip Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında, Adanaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları satışa çıktı. Buna göre; Kapalı alt ve üst tribün 50, maraton 25, güney kale arkası 15, misafir tribün biletlerinin 18 liradan satılacak.
 Yılmaz,“3 puana odaklandık”
Adanaspor kaptanı Bekir Yılmaz, hafta sonu oynanacak Kardemir Karabükspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Karabükspor’un iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğunu ifade eden Yılmaz şu şekilde konuştu;”  Karabükspor’da bizim gibi bu ligde kalıcı olmak isteyen bir takım. İyi bir mücadele olacağını düşünüyorum. Takımımızın ne kadar güçlü ve hırslı olduğunu herkes biliyor.   Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. Takım olarak 3 puana odaklandık. İnşallah bu hafta taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak kazanıp camiamızı ve taraftarımızı mutlu ederiz” şeklinde konuştu. Eğribayat,” Ay-yıldızlı formayı giymekten gurur duyuyorum”
Adanaspor'un genç kalecisi İrfancan Eğribayat'ın da bulunduğu U19 Milli Takımımız, Ukrayna'da düzenlenen 2017 U19 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I. Tur 13. Grup'taki üçüncü ve son maçında ev sahibi Ukrayna'yı 3-1 yendi ve grup lideri olarak Elit Tur'a yükseldi. 
Borispol şehrindeki Kolos Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gollerimizi 57 ve 64. dakikalarda Alpay Koçaklı ile 85. dakikada İlker Yüksel attı. İrfancan Eğribağat U19 Milli takımımızın Ukrayna, İzlanda, Letonya ile oynadığı maçta sahaya ilk onbirde çıktı ve 90 dakika sahada kaldı.
Genç kaleci İrfancan Eğribayat, yaptığı açıklamada ay-yıldızlı formayı giymekten gurur duyduğunu ifade etti. Milli takımda yakaladığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu  ifade eden Eğribayat şu şekilde konuştu;” U19 Milli Takımımız grubu lider bitirerek ‘Elit Tura’ yükseldi. Bu durum beni çok gururlandırıyor. Ülkeme hizmet etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnşallah A milli formayı giymeği Allah bana nasip eder. Hocalarıma ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Parkzirve Onbaşılar Restoran’dan Adanaspor’a kebap  ziyafeti
Parkzirve Onbaşılar Restoran'ı sahibi Tayyar Zaimoğlu, Adanaspor'u akşam yemeğinde ağırladı.
Parkzirve Onbaşılar Restoran'da tüm takıma Kardemir Karabükspor karşılaşması öncesi takıma moral yemeği veren Tayyar Zaimoğlu, başarı dileğinde bulundu. Adanaspor Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, yemek öncesi Tayyar Zaimoğlu’na ‘01 numaralı, Tayyar Zaimoğlu’ yazılı turuncu-beyazlı forma hediye etti.

Yemek davetine Adanaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, Basın Sözcüsü Av. Erkin Doygun, Genel Menejer Murat Daldık, futbolcular ve kulüp personeli tam kadro katıldı. Yemek toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.