Osman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

Alt Yapı Sorumlusu Eyüp Arın nezaretinde çalışmalarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren Turuncu-Beyazlı ekip yarın yapacağı sabah antrenmanın ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarını noktalayarak karşılaşmanın oynanacağı İstanbul şehrine hareket edecek ve konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

Lig’de kolay maçın olmadığını vurgulayan Eyüp Arın, ‘’Hafta başından bu yana çalışmalarımızı sürdürdük. Takım olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Kaliteli ve genç bir ekibiz. Rakibimiz bu ligin tecrübeli takımlarından bir tanesi ancak bizde ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu bağlamda Kasımpaşa deplasmanında iyi futbol oynayıp iyi bir skorla Adana’ya dönmek istiyoruz.’’ Şeklinde konuştu.

Cumartesi günü saat 19:30'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak Kasımpaşa – Adanaspor karşılaşmasının hakem kadrosu da netleşti. Mücadelenin orta hakemi İzmir bölgesi hakemlerinden Tolga Özkalfa olurken, Özkalfa’nın yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Baki Tuncay Akkın ve yine İzmir bölgesinden İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi Denizli bölgesinden Ümit Öztürk olacak.