Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde saat 17.00'de başlayan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde core çalışması yapan Turuncu-beyazlı takımımız koşu ve dar alanda çift kale yaparak antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlığı bulunan Berkan Yıldırım katılmazken, Ahmet Dereli ve Robert takımdan ayrı fitness çalıştı. Adanaspor, hazırlıklarını 11 Eylül Salı günü Osman Yereşen Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Adanaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, cumartesi günü deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden teknik direktör Cihat Arslan,” Liglere ara verilmesi bizim açımızdan çok iyi oldu. En azından takımımızdaki eksikliklerimizi gidermiş olduk. Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor ile oynadığımız hazırlık maçında bazı oyuncularımın fiziksel eksiklerini kapatma şansı elde ettik. Takımımız toplanıyor ve belli bir oyun anlayışına sahip oluyor. Pas yüzdemiz arttı ve oynadığımız ilk üç maça göre şimdi daha da hazırız. Tek handikabımız sakatlık ve antrenman eksikliği nedeniyle forvet hattımızın hazır olmaması. Diğer türlü alternatiflerimiz arttı. Şuan itibariyle kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Şimdi önümüzde İstanbulspor maçı var. Bu maçtan muhakkak puan veya puanlar almamız lazım. Oyuncu grubuma güveniyorum" dedi.