Turuncu-Beyazlı takım kampın son gününde Diyarbakır Belediyespor ile oynadığı son maçı 2-0 kazanarak kampı bitirdi. Adanaspor maça Yaşar-Ömer Karancı, Tuna , Yiğitcan, İlkem - Yasin , Samican, Cem, Okan Salmaz- Ümit Tütünci ve  Ergin Keleş onbiri ile çıktı. İkinci yarıda ise Adanaspor'da Veli, Ali Zorlu, Ahmet Bahçıvan, Ahmet dereli, Fabiano, Chibuzor ve Talha forma giydi.
Diyarbakır Belediyespor ise karşılaşmaya Levent, Erhan Eren, Kamil, Samet, Erhan Yıldırım, Veysi, İbrahim, Ercüment, Ozan, Hakan ve Uğur tertibiyle çıktı..

Diyarbakır Belediyespor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda ise Turuncu-Beyazlı takım 66.dakikada Ahmet Bahçıvan'ın golüyle 1-0 öne geçti. 70.dakikada ise Adanaspor Talha'nın şık golüyle maçta iki farklı skor yakaladı. 82.dakikada ise Adanaspor'un yeni transferi Fabiano sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fabiano'nun yerine Chibuzor oyuna girdi. Karşılaşmayı Adanaspor 2-0 kazanarak kampı bitirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR
Adanaspor, Kartepe kampının son gününde Diyarbakır Belediye`yi 2-0 yenerek kampı bitirdi..
Dakika 8:Cem`in sağ kanattan yaptığı ortaya Okan ceza alanı içerisinde topla buluştu vuruşunda top kalenin üzerinden auta gitti.
Dakika 14: Ümit Tütünci`nin sağ kanattan attığı ters pasta Ergin Keleş ceza alanı içerisinde topla buluştu, sol ayağıyla yaptığı şut kalenin üzerinden auta gitti.
Dakika 40: Ümit`in sağ kanattan buluştuğu toptla ceza alanı içerisine yöneldi,  pasında Ergin Keleş ceza alanında topla buluştu, şutundan önce savunma topu kornere attı.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi..
İkinci yarıya Adanaspor Tuna`nın yerine Veli`yi, İlkem`in yerine Ali Zorlu`yu, Yasin`in yerine Ahmet Bahçıvan`ı, Ümit`in yerine Fabiano`yu ve Ergin`in yerine Talha`yı alarak başladı.
Dakika 55: Ahmet Dereli`nin pasında Fabiano topla buluştu, rakibinden sıyrıldığı anda yaptığı vuruşu kaleci iki hamlede kontrol etti.
Dakika 66: Samican`ın pasında Fabiano ceza alanı içerisine girdi, sağ ayağıyla yaptığı vuruşu kaleci çıkardı, dönen topu Ahmet Bahçıvan boş kaleye gönderdi:1-0
Dakika 70: Ahmet Bahçıvan`ın pasında ceza alanı yayının önünde topla buluşan Talha yaptığı şık bir vuruşla takımının ikinci golünü kaydetti:2-0
Dakika 80:Talha`nın pasında sağ çaprazdan Fabiano topla buluştu, vuruşunda top direği yalayarak auta gitti.
Dakika 82:Fabiano sakatlandı yerine Chibuzor girdi..
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Adanaspor, Diyarbakır Belediye`yi 2-0 mağlup etti.
Adanaspor 9 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı

Kaplan'ın özel maç istatistiği

Adanaspor, Kartepe kampı sürecinde 8, Adana kampında 1 olmak üzere 9 karşılaşma oynadı. Turuncu-Beyazlı takım Adana kampında Gaziantepspor ile oynadığı maçı 1-0 kazandı. Kartepe kampında ise Adanaspor 8 karşılaşmadan Balkanabat maçını 3-1, Karagümrük karşılaşmasını 2-0, Derince Belediyesi'ni 1-0 ve Diyarbakır Belediyesi'ni 2-1 yendi. Adanaspor, Kocaelispor ve Zestafoni maçlarını golsüz bitirdi. Turuncu-Beyazlılar Turgutluspor'a 3-2, Şanlıurfa'ya 2-1 yenildi.Toplam 9 maçta Adanaspor 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

ADANA KAMPI
Gaziantepspor-Adanaspor :0-1
KARTEPE KAMPI
Adanaspor-Şanlıurfaspor :1-2
Adanaspor-Kocaelispor :0-0
Adanaspor-Balkanabat :3-1
Adanaspor-Zestafoni :0-0
Adanaspor-Karagümrük :2-0
Adanaspor-Derince BLD. :1-0
Adanaspor-Turgutluspor :2-3
Adanaspor-D.Bakır BLD. :2-0

Kamp sona erdi

Adanaspor yeni sezon hazırlıklarını iki etap olarak yaptı.Turuncu-Beyazlılar birinci etapta Adana'da Çatalan Tesisleri'nde çalıştı. Adana'da yapılan kampın son gününde Gaziantepspor ile özel maç oynandı ve kamp sona erdi. İkinci etap kampı ise 21 Temmuz'da Kartepe'de başladı. Adanaspor'un ikinci etap kampı bugün Diyarbakır Belediyespor ile oynanan özel maçın ardından sona erdi..

Fabiano arka adalesinden sakatlandı

Adanaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile kampın son gününde karşılaştı. Turuncu-Beyazlı takımda ikinci yarıda Ümit Tütünci'nin yerine oyuna dahil olan Brezilyalı Fabiano 82.dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Fabiano'nun arka adalesinde çekme olduğu öğrenildi. Brezilyalı golcünün tedavisinin Adana'da devam edeceği dile getirildi..

Takım cumartesi toplanıyor

Kartepe'de ikinci etap kampını bitiren Adanaspor cumartesi günü Adana'da toplanacak. Kartepe kampında 8 özel maç oynayan Adanaspor, cumartesi günü Osman Yereşen'de toplanarak lige odaklanacak. 19 Ağustos pazartesi akşamı Adana 5 Ocak Stadında Orduspor ile karşılaşacak olan Turuncu-Beyazlı takım cumartesi gününden itibaren lige odaklanacak ve Orduspor maçının hazırlıklarını başlatacak.

Tiago geliyor

Adanaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Tiago önce Adana kampına sonra da Kartepe kampına katıldı. Kartepe kampının son günlerinde Tiago pasaportundaki sıkıntıyı çözmek ve eşyalarını Adana'ya getirmek üzere Brezilya'ya gitmişti. Tiago'nun büyük olasılıkla bugün Adana'da olacağı ve Osman Yereşen tesisleri'nde çalışmalara başlayacağı öğrenildi.. Tiago'nun cumartesi günü takımla birlikte çalışmalara devam edeceği açıklandı..