Adana’da yapacağı  antrenmanın ardından Rize’ye gidecek olan kafile daha sonra maç saatini bekleyecek.Cezalı oyuncularının yanı sıra sakatlıkların çok olması Teknik Direktör Levent Eriş’i düşündürürken A2 takımla oynanan hazırlk maçında kasığında ağrılar hisseden Ümit Tütünci’nin de oynamasının zor olduğu açıklandı.Barış ve Rahman’ın ise tedavileri devam ediyor.Karşılaşma saat 16:00’da oynanacak ve TRT  3’den naklen yayınlanacak.
 Öte yandan Adanaspor’lu  Futbolcular değişen Oyun Kuralları ve yeni çıkan talimatlar ile ilgili Osman Yereşen tesislerinde İL Hakem Kurulu Başkanvekili, aynı zamanda Hakem ve Gözlemci Eğitimcisi Ercüment TAPCI tarafından Eğitimden geçtiler.
Teknik Heyet’tin yanı sıra  futbolcularında katıldığı Eğitim çalışmasında değişen Oyun Kuralları, devre arası hakemlere verilen yeni Teknik alan talimatları, Fauller ve Fena Hareketler, Elle oyna kriterleri ve Sportmenlik dışı hareketler eğitim konusu olarak sporculara gösterildi.
Eğitimci Ercüment TAPCI’nın görsel anlatımıyla gerçekleşen Eğitimde sporcuların ilgi ve alakası son müsabakalarında yaşanılan pozisyonların soru cevap olarak işlenmesinden hayli memnun olan sporcular bu tür eğitimlerin sıklıkla olması istediler.
Eğitim sonunda Teknik sorumlusu Leven ERİŞ’in yardımcısı ve Analizcisi Antrenör Namet ATEŞ’e Eğitimci Ercüment TAPCI’nın Futbol Oyun Kuralları Kitabı hediye etmesi ile son buldu.