Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin, nezaretinde gerçekleşen antrenman core çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan turuncu-beyazlı ekip çabuk kuvvet antrenmanı yaptı.  Basına kapalı gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü.  Adanaspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saat 17:00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.


KESKİN: “Hedef 3 puan”

Adanaspor’un genç orta saha oyuncusu Samican Keskin hafta içi sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Önümüzde çok önemli bir 3 puan var. Biz bunu almak için hazırlıklarımızı yapıyoruz.  Aldığımız 4 puanın üzerine 3 puan koymalıyız ki aldığımız 4 puanın bir önemi olsun. Kasımpaşa bize yakın olan bir rakibimiz. O yüzden bu maça diğer iki maçtan daha iyi hazırlanayacağız. Hocamızın verdiği taktik ve direktiflerle sahadan 3 puan almak istiyoruz. Taraftarlarımızla uzun zamandır bir araya gelemiyoruz. Bize destek vermelerini  bekliyoruz. Onların verdiği destek bize sahada moral oluyor”


KESKİN: “Mücadele edip savaşırsak, her takımdan puan alırız"

Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında göstermiş olduğu performanstan mutlu olduğunu ifade eden Keskin şu şekilde devam etti, “ Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Takım içerisinde çok iyi bir uyum yakaladık, hocamızla beraber. Bunun sayesinde de sahada istenilen performansı gösterdik.  Takım isimlerinin önemi yok. Mücadele edip savaşırsak, her takımdan puan alırız.”