Adanaspor Milli takımdan bulunan oyuncuları dışında tam kadro Mersin’e hareket ederek maç saatini beklemeye başladı. Toros Kaplanları’nın  Denizlispor maçı öncesi takıma yeni katılan oyuncuları görme fırsatını da bulacağı  bu karşılaşma Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumun’da oynanacak. Karşılaşmanın oynanacağı Stadyum’a Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu Kararı ile Adanaspor taraftarları alınmayacak.

 

Tevfik Altındağ, ‘’Milli maç arası bize iyi geldi’’

Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, Milli maç  arasının takıma çok olumlu yansıdığını ve Mersin İdmanyurdu ile prova yapıp Denizlispor karşılaşmasına hazır çıkacaklarını kaydetti. Tevfik Altındağ, bugün (yarın) oynanacak Mersin İdmanyurdu hazırlık karşılaşmasını ciddiye aldıklarını belirterek, ‘’Teknik Direktörümüz Eyüp Arın yönetiminde çok iyi hazırlanıyoruz. Günde çift idman yapıyoruz.  Milli maç arası bize çok iyi geldi. Yeni gelen oyuncular takıma uyum sağladı. Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız hazırlık karşılaşmasında iyi futbol sergilemek istiyoruz’’ diye konuştu.

Emre Uğur Uruç 90 dakika sahada kaldı

Adanaspor’un başarılı defans oyuncusu Emre Uğur Uruç’un da kadrosunda olduğu Ümit Milli Takımımız, Gelibolu Dostluk Kupası kapsamında İstanbul'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmada Avustralya Olimpik Milli Takımı'na 1-0 mağlup oldu. Avustralya'nın golünü 13.dakikada Jamie Maclaren atarken Adanaspor’lu futbolcu Emre Uğur Uruç 90 dakika forma giydi.