Teknik Direktör Eyüp Arın antrenman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yaparak verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.Cezalı Ahmet Dereli Ankara deplasmanında takımdaki yerini alamazken Cezaları sona eren Nduka ve Tevfik ise görev verilemesi halinde forma giyebilecekler.

Arın’’Mücadelemiz son maça kadar sürecektir’’
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın Kayserispor maçında iyi mücadele ettiklerini ve kalan müsabakalara da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını söyledi.Pazar günü zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını belirten Arın’’ Osmanlıspor takımı Şampiyonluk hedefleyen ve kaliteli  oyunculardan kurulmuş bir ekip.Bizde 90 dakika mücadelemizi sürdüren bir takımız.Oyuncularımız sahada ellerinden geleni yaparak puan almak için mücadele edecekler.İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz’’dedi.

Öte yandan  Futbol okulu için kayıtların devam ettiği ve ilginin yoğun olduğu belirtildi. Adanaspor Altyapı Sorumlusu Fuad Kınalı şu ana kadar velilerin futbol okuluna yoğun ilgi gösterdiklerini ve her geçen gün sayının arttığını söyledi.

Bu arada Turuncu Beyazlı takım Pazar günü oynayacağı  Osmanlıspor maçı için Cumartesi sabah havayolu ile Ankara’ya gidecek.