Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör Eyüp Arın oyuncularına son uyarılarda bulundu. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top çalışmasıyla devam etti. Daha sonra çift kale maç oynayan turuncu-beyazlılar çalışmayı düz koşu ile tamamlandı. Kart cezalısı Emre Uğur Uruç ve Renan Da Silva zorlu Samsunspor deplasmanında forma giyemeyecek. Kafile yarın (Cuma) hava yolu ile Samsun’a hareket edecek.

‘’Galibiyeti taçlandırmak istiyoruz’’

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Karşıyaka karşısında alınan galibiyeti taçlandırmak için Samsunspor karşılaşmasından iyi sonuç almak istediklerini ifade ederek, çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getirdi. Arın, ‘’Karşıyaka karşılaşmasında iyi mücadele ederek sahadan galip ayrıldık. Bu galibiyetle kötü gidişimize son verdik. Ancak galibiyetimizi taçlandırmak için Samsun’dan iyi bir skorla dönmek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Futbolcularıma güveniyorum. Sahada iyi mücadele edip Adana’ya güzel bir skorla döneceğimize inanıyorum’’ dedi.

Tevfik Altındağ, ‘’Tek düşüncem burada başarılı olmak’’

Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Tevfik Altındağ, kaliteli bir takım olduklarını ifade ederek, zorlu Samsun deplasmanına iyi hazırlandıklarını söyledi. Tevfik Altındağ, ‘’Geçen hafta sahamızda çok iyi bir maç çıkardık. Golü geç bulsak da iyi bir galibiyet aldık. Şimdi rakibimiz ligin iyi takımlarından bir tanesi. Ancak bizde gücümüzün farkındayız. Kaliteli bir ekibiz. Bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Sahada iyi mücadele edip kazanan taraf olacağız’’ diye konuştu.  

Koray Gençerler düdük çalacak

Öte yandan Samsun 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Samsunspor – Adanaspor karşılaşmasının hakem kadrosu belirkendi. Maçın orta hakemi Manisa bölgesinden Koray Gençerler olurken yardımcılıklarını ise Şanlıurfa bölgesinden Muhittin Gürses ve Manisa bölgesinden İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İzmir bölgesi hakemlerinden Levent Aktan olacak.