Geçtiğimiz hafta Ankaragücü’ne yenilen Turuncu Beyazlı takımda sakatlığı devam eden Cem Özdemir’in tedavisi devam ediyor.Teknik Direktör Levent Eriş çalışma öncesinde futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.
Eriş’in cezası sona erdi
Bu arada ikinci yarının ilk iki haftasında cezası nedeniyle takımının başında olamayan Teknik Direktör Levent Eriş’in cezası da sona erdi.Deneyimli Teknik Adam Bucaspor maçı ile birlikte takımın başında sahaya çıkacak.
İzzet dönüyor
Ş.Urfa maçında gördüğü sarı kart nedeni ile Ankaragücü maçında oynayamayan İzzet Yıldırım’ın da cezası bitti.Başarılı oyuncu görev verilmesi durumunda bu hafta takımdaki yerini alacak.
Takım Cumartesi sabah gidecek
Adanaspor, Pazar günü oynayacağı Bucaspor maçı için Cumartesi sabah havayolu ile İzmir’e gidecek.Son çalışmasını orada yapacak olan takım daha sonra maç saatini beklemeye başlayacak.
Eriş’’ Ligin seyri her hafta değişebilir’’
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş  Ankaragücü karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ve ligin her hafta farklı boyut kazanacağını söyledi.Umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini söyleyen deneyimli teknik adam’’ Kendi sahamızda ilk kez kaybettik.Bu şunu gösteriyor ki her takım her takımı yenebilir.Önümüzde telafi edeceğimiz maçlar var.Bucaspor ligin genç ve koşan takımlarından birisi.Sahaya çıkıp elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz.90 dakika sonunda kazanan taraf olmak istiyoruz’’dedi.