Hafta başından bu yana çalışmalarını sürdüren Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, son antrenmanda futbolcularıyla tek tek konuşarak maçta istediği taktiksel oyunları anlattı.

 Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon çalışmasıyla devam etti. İki futbolcunun yarıştığı; parkuru önde tamamlayanın parkur sonunda ki bayrağı kapma yarışı antrenmanda neşeli görüntülere sebep oldu. Çalışma esnasında oyuncuların hırslı ve istekli görüntüsü teknik heyeti sevindirdi. Daha sonra taktik çalışan Adanaspor pas,şut ve orta organizasyonları yaparak çalışmayı tamamladı. Taktik çalışmasında Teknik Direktör Engin İpekoğlu oyuncularını sık sık uyararak uygulamalı olarak yapmaları gerekenleri anlattı.

Adanaspor kafilesi yarın(Cuma) sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı Trabzon şehrine hareket ederek konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

İpekoğlu, ‘’ Trabzon’dan mutlu dönmek istiyoruz’’

Hazırlıklarının sonuna geldiklerini ifade eden Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Trabzon’dan mutlu dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti. İpekoğlu, ‘’ Takımımla 2. Haftamı geride bırakmak üzereyim. Şanssız bir mağlubiyet aldık. Ancak umutsuzluğa kapılmadan hafta sonu oynayacağımız 1461 Trabzon karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Çalışmalarımızın sonuna geldik. Karşılaşmaya iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Trabzon’dan mutlu dönmek adına sahada elimizden geleni yapacağız’’ diye konuştu

 

Kupa maçı bilet fiyatları açıklandı

Adanaspor ile Diyarbekirspor  arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.  3 Aralık Perşembe günü 15:30’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın biletleri Pazartesi gününden itibaren hem internet üzerinden hem de yetkili gişelerden satışa sunulacak. Biletlerin 5TL den satışa sunulacağı karşılaşmada Adanaspor taraftarları 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunun ‘’Güney Kapalı Alt ve Üst’’ bloklarından giriş yapabilecek. Kombine sahibi olan taraftarlar da kombineleriyle müsabakaya giriş yapabilecek.  

Misafir takım Diyarbekirspor taraftarlarına e-bilet sistemi uygulanacak. 810 kişilik misafir takım tribünlerinin biletleri de yine 5 Tl den satışa sunulacak.