Eski basketbolcu Arıkan Ekspertiz Hizmetleri ve Newport Irısh Pub Sahibi Ömer Arıkan ile eski Adanaspor A.Ş yöneticisi Ekar Oto Kiralama-Turizm Seyahat Acentası Sahibi Mehmet Ural, yeni bir oluşum içerisinde olan Adanaspor’a destek verilmesinin gerektiğini belirttiler.

Yeni sezonda güçlü bir yapılanmayla özlenen takımı yaratacaklarını, kulübe maddi destek sağlamak için herkesi kombine kart almaya davet eden Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erdenaçıklamasında şunları söyledi:

“Ligin başlamasına az bir süre kalmasına rağmen kulübümüze verilen desteklerin sürmesi bizleri sevindirmektedir. Spor dünyasının önde gelen isimlerinden değerli spor dostları Ömer Arıkan ile Mehmet Ural değerli düşüncelerini bize aktardılar. Onların bu duyarlılıklarının tüm Adana’ya örnek olacağını umuyoruz.”

Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Adanaspor’un maddi-manevi olarak desteklenmesinin gerektiğini belirten Ömer Arıkan, " Adanaspor’un maddi-manevi imkânsızlıklara rağmen var olma mücadelesi bizleri mutlu etmektedir. Her şartta takımımıza destek olmayı amaçlıyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmak istiyoruz. Adanaspor takımı bu ligde onurlu mücadelesini Adananın desteğini alarak sürdürmeli " diye konuştu.

Adanaspor’un erkek basketbolunda Adana’nın sesi olması nedeniyle desteklenmesinin gerektiğini belirten Mehmet Ural,” Son yıllarda olmayı sürdüren takımımız bizleri gururla temsil ediyor. Bizler Adana’dan kazanan bir işadamı olarak kendi takımımıza sahip çıkarak destek olmak zorundayız. Gerek maddi-manevi destek olarak gerekse spor salonuna giderek maçlarını izleyerek üzerimize düşeni yapacağız.

Adanaspor’a sahip çıkarak destek vermek her Adanalının görevi olmalıdır” dedi.