Hazırlık maçlarındaki Adanaspor'u izleyenlerin ortak görüşü Adanaspor'a bir KALECİ, bir ORTA SAHA bir de SAĞBEK şart. Adanaspor bu oyuncuları transfer edebilirse Turuncu-Beyazlı takımı izleyenlere göre iyi bir takım olabileceği görüşü hakim. Sağbekte Tayfun, Çetin, genç Uğur ve Yiğitcan'ın oynamasına rağmen bu bölge için herkeste soru işareti var.Orta sahadan Kibong, Barış, Sedat ve Fevzi'yi kaybeden Adanaspor'un orta alanında tecrübeli bir orta sahaya ihtiyaç var. Kalede Tolga'nın sakatlanması, Yaşar ve Aykut'un henüz bu ligde maçları olmaması nedeniyle kaleciye ihtiyaç olduğu gün gibi aşikar..

Koray Şanlı Malatyaspor’da

Adanaspor'un stoperlerinden Koray Şanlı Yeni Malatyaspor ile anlaşmaya vardı. Yeni Malatyaspor ile Adanaspor arasında bonservisi konusunda anlaşma sağlandı. Koray yeni sezonda 2.Lig B Kategorisinde Yeni Malatyaspor'un formasını giyecek. Koray Şanlı, Adanaspor'da çok güzel günler geçirdiğini söyledi ve *Herkese teşekkür ediyorum. Camiamızın ve taraftarımızın haklarını helal etmelerini istiyorum. Adanaspor formasını giydiğim sürece elimden geleni yapmaya çalıştım. Varsa ben de hakkımı helal ediyorum*dedi

Şu an itibariyle birinci kadro

Adanaspor'un Kartepe hazırlık kampı devam ediyor. Turuncu-Beyazlı takımın kadrosuna göre şu an itibariyle birinci onbir şu şekilde:
Tolgahan- Çetin, Tuna, Merthan, İlkem- Bülent Kocabey(Ahmet Dereli), Rahman, Yasin (Ali Zorlu), Tiago- Fabiano, Ümit

Şu an itibariyle ikinci kadro

Adanaspor'un birinci ve ikinci onbiri performans ve sakatlıklar da göz önüne alınarak yapıldı. İkinci onbirde de genç oyuncuların yanı sıra alternatif oyuncular da yer alıyor. İşte ikinci onbir..
Yaşar (Aykut)- Tayfun, Yiğitcan, Veli, Berk- Okan Salmaz (Ömer Karancı), Cem Özdemir (Ahmet Bahçıvan ve Ömercan), Samican (Onur), Talha (Emrah), Chibuzor, Ergin Keleş

Adanaspor: 2 Karagümrük:0

Adanaspor kampın son günlerinde neredeyse hergün hazırlık maçları oynuyor.Turuncu Beyazlılar TFF 3.lig takımlarından Karagümrükspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.Genç ağarlıklı bir kadro ile sahaya çıkan Toros kaplanları ilk yarıda yeni transfer Ahmet Bahçivan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.İkinci yarıda Ömer Karancı’nın düşürülmesi ile kazanılan serbest atışta Berk Neziroğluları düzgün bir vuruşla skoru 2-0’a getirdi ve maç bu skorla sona erdi.

Oynamayanlar ayrı antrenman yaptı

İki güne bir hazırlık müsabakası oynayan takımda kadroda yer almayan isimler ise takımdan ayrı antrenmanlar yapıyor.Teknik Direktör Ekrem Al her hazırlık müsabakalarını dikkatle izlerken sürekli uyarılarda bulunmayı da ihmal etmiyor.Takıma yeni katılan genç oyuncular ise ortaya koydukları etkili futbolla deneyimli teknik adamı lig öncesinde mutlu ediyorlar.

Bülent Kocabey’’ Gençler  takıma ayrı bir hava getirdi’’

Geçtiğimi sezon Adanaspor’a katılan tecrübeli oyuncu Bülent Kocabey, genç oyuncuların takıma gelmesi  ile farklı bir hava yakaladıklarını söyledi.Birçok yetenekli oyuncunun Adanaspor forması ile bu sezon sahada yer alacağını belirten Bülent’’ Kampımızın son günlerine yaklaştık.Bayram izni sonrasında artık tamamen lige odaklanacağız.Genç oyuncuların zorlu lig maratonunda bize güç katacağını düşünüyorum.Göre aldıklar her maçta zindelikleri ve kazanma hırsları ile en büyük silahlarımız olacaklar.Ordu maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyorum’’dedi.