Teknik  Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip Osman Yereşen Tesislerinde yaptığı antrenmanla Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu çift kale esnasında oyuncularını sert şekilde uyararak yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi.

Öte yandan alt yapıyla çalışmalarını sürdüren  Cem Özdemir, yönetim ve hocasıyla görüşerek bugün itibariyle A takım ile idmanlara başladı.

Adanspor yarın yapacağı antrenmanın ardından Cuma günü sabah saatlerinde havayolu ile mücadelenin oynanacağı Denizli şehrine hareket edecek. Denizli tesislerinde yapılacak antrenmanın ardından toros kaplanları hazırlıklarını tamamlamış olacak.

Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak Denizlispor – Adanaspor mücadelesine gidecek Adanaspor taraftarlarına Denizlispor tarafından 750 kişilik yer ayrıldığı bilgisi verildi.

Dişi Kaplanlar geri kalmadı

Adanaspor taraftarlarının organizasyonları dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde çeşitli organizasyonlarla camiaya moral veren Adanaspor taraftarları bu organizasyona bir yenisini daha ekledi. Son olarak Adanaspor bayan taraftar grubu oluşumu dişi kaplanlar,  üzerinde isim ve forma numaraları bulunan özel pasta hazırlayıp tek tek futbolcu ve teknik ekibe armağan etti.


Bayan taraftar grubu dişi kaplanlar Adanaspor taraftarının organizasyon geleneğini hazırladıkları özel pastalarla sürdürdü. Günler öncesinden kendi imkânlarıyla tek tek hazırladıkları özel pastaları antrenman öncesi tesislere getiren bayan taraftar grubu ''dişi kaplanlar'' antrenman için sahaya çıkan futbolcu ve teknik ekibe sürpriz yaptı. Kendilerinin isimleri ve numaralarını yazıldığı pastaları gören futbolcu ve teknik ekip mutluluklarını gizlemezken taraftarlara teşekkür ettiler.

Etkinliğin ardından teknik ekip, futbolcular ve bayan taraftarlar günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.