Akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesislerinde çalışan Turuncu Beyazlı takımda tek hedef galibiyet.Kupa maçına bazı oyuncularını götürmeyen Teknik Direktör Levent Eriş Adana’da yapılan ilk antrenmanda lig ve kupa maçlarını futbolcular ile birlikte değerlendirdi.

Tiago’nun cezası bitti.

Bolu maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Tiago kupa maçına oynamayarak cezasını tamamladı.Başarılı futbolcu Pazar günü oynanacak olan zorlu karşılaşmada takımdaki yeri alacak.

Fabiano’nun tedavisi devam ediyor.

Kupa maçında arka adalesinden sakatlanan siyahi oyuncu Fabiano’nun tedavisine hemen başlandı.Çankırı maçının 15 dakikasında yerini Okan’a bırakan Brezilyalı’nın Pazar günü oynanacak olan maçta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Bilet fiyatları açıklandı

Pazar günü saat 16:30’da oynanacak olan Adanaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının bilet fiyatları açıklandı.Buna göre Kale Arkası 10TL,Maraton 15 TL,Kapalı Alt 20 TL,Kapalı Üst ise 30 TL’den satışa sunulacak.Biletler 10:30 itibarı ile satışa çıkarken ,kapılar 14.30’da açılacak.

Eriş’’ Kazanmak için her şeyi yapacağız’’

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş yenilmezlik serisini 3 puan ile devam ettirmek istediklerini söyledi.Rakibin bu hafta Teknik Direktör değişikliği yaptığını belirten deneyimli Teknik adam’’ Önemli bir müsabaka oynayacağız.İki takımında şiddetle puana ihtiyacı var.Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak 1461 Trabzon deplasmanı öncesi moral bulmak istiyoruz.Aynı şekilde futbolcularımda bu maçtan mutlaka 3 puan alacaklarını söylüyorlar’’şeklinde konuştu.