Sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayan turuncu-beyazlılar sahasında oynayacakları Gaziantepspor karşılaşmasına ara vermeden başladı. Osman Yereşen Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Engin İpekoğlu saha içerisinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra iki bölüme ayrılan futbolculardan birinci grup yenileme çalışması yaparken diğer grup  dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenman kültür fizik hareketleriyle tamamlandı.

Renan’dan üzücü haber

Hafta sonu oynanan Adanaspor -  Şanlıurfaspor karşılaşmasında sakatlanan Renan’nın iki buçuk ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Adanaspor – Şanlıurfaspor mücadelesinin  ilk yarısında girdiği bir pozisyonda yerde kalan başarılı orta saha oyuncusu 20. Dakikada oyundan alınarak yerini Ahmet Bahçıvan’a bırakmıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Renan’ın sağ kol ulna kemiğinde kırık meydana geldiği belirlendi. Bu sabah saatlerinde ameliyat olan Renan Da Silva’nın doktoru Yusuf Ünal Renan’ın iki buçuk ay sahalarda olamayacağını belirtti.

Suat Arslanboğa düdük çalacak

Öte yandan Çarşamba günü saat 21:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak olan Adanaspor – Gaziantepspor mücadelesinin hakem kadrosuda belirlendi. Mücadelenin orta hekami Eskişehir bölgesinden Suat Arslanboğa olurken yardımcılıklarını ise Kütahya bölgesinden Gökmen Canlıdinç ve Eskişehir bölgesinden Gürcan dönmez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise yine Eskişehir bölgesinden Semih Kurt olacak.