Sabah yapacağı çalışmanın ardından 3 gün izin yapacak olan futbolcular 31 Temmuzda Bolu Termal Otelde toplanacak.Kampın son iki gününü A2 takımla yaptığı hazırlık maçıyla sürdüren Turuncu Beyazlılarda bir gurup maçta görev alırken diğer gurup ise kondisyon çalışması yaptı.

Hazırlık maçları kesinleşti

Turuncu Beyazlı takımın Bolu Termal Otelde oynayacağı hazırlık maçları da kesinleşti.Buna göre Adanaspor , 2 Ağustos’ta Antalyaspor ,4 Ağustos’ta Şanlıurfaspor,7 Ağustos’ta Fethiyespor,13 Ağustos’ta Orduspor ve 15 Ağustos’ta ise Karabükspor ile özel maçlar yapacak.

Uzel doğum gününü kutladı

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, A2 takımla oynanan hazırlık müsabakasının ardında 48.yaş gününü futbolcularla ve teknik heyetle kutladı.Adanaspor Logolu olarak hazırlanan pastadaki mumları üfleyen Uzel tebrikleri kabul etti.

Altyapı çalışmalara başlıyor

Adanaspor Altyapısı tüm branşlarda 4 Ağustos’ta toplanarak çalışmalara başlayacak.Altyapı sorumlusu Eyüp Arın her sezon olduğu gibi hedeflerini öncelikle kişilikli.okulunda başarılı ve A takımda oynayacak futbolcular yetiştirmek olduğunu söyledi.